Har du fået varme følelser for din drengeven? Spring ud i det og se, om I kan gå fra venner til kærester!

Som udgangspunkt kan det være svært at lure, om din søde drengeven også er interesseret i dig, men til at starte med, kan du prøve at aflæse hans signaler.
 

Lur hans signaler

Vil han gerne hænge ud hele tiden, bare I to? Driller han dig lidt på en sød måde? Kilder han dig, eller bruger andre undskyldninger for at røre lidt ved dig? Så har din drengeven det muligvis på samme måde, som du har. Og det hjælper jo en hel del, hvis I skal være mere end venner!

Hvordan taler han om dig?
Spørg dine veninder, hvordan han omtaler dig, når du ikke er til stede. Snakker han meget om dig? Og er det positive ting, han siger? Så kan hans følelser også være mere end bare venskabelige.

Hvordan taler han til dig?
Kalder han dig "søde"? Eller lyder det mere, som en bror ville tale til en søster, når I snakker sammen? Hvis han siger søde ting til dig, er det bare med at sige noget sødt tilbage til ham også - så bliver det lettere for ham at se dig som kæreste-potentiale frem for "bare" en veninde.

Tag testen: Er I mere end bare venner?
 

Få ham til at se dig anderledes

Når du gerne vil gå fra venner til kærester, er det vigtigste, at du får ham til at se dig på en anderledes måde. Måske går det pludselig op for ham, at du faktisk er en pige, han godt kunne være sammen med.

*Begynd i det små med små berøringer og tal sødt til ham - hvis han gør det samme ved dig, er du på rette vej! Hen ad vejen kan du begynde på mere "rigtig" flirt. Du kan for eksempel kramme ham tæt, ae ham i håret og kysse ham på kinden, når du siger farvel.

Tag testen: Hvordan flirter du bedst

*Luft tanken for ham. "Tænk hvis vi var kærester!" Se, hvordan han reagerer. Hvis han virker som om, det er langt ude, kan du altid kalde det en joke.

*Hvis du derimod mærker, at han har fået de samme følelser for dig, kan du invitere ham på date. Lad være med at lave det, I altid laver, når I hænger ud, men vælg et nyt sted og en ny aktivitet, så det kan være mere romantisk. For eksempel en restaurant eller en tur i Tivoli.

*Hvis I har datet et par gange, og du for alvor kan mærke forelskelsen, kan du stille ham det store spørgsmål, om I skal være kærester. For selvfølgelig vil han gerne det!

Læs også: Derfor er det godt at have en drengeven

Se her, hvordan du bliver bedre til at få venner:

Bliv bedre til at få venner