kærlighed

Hvordan får man fyrenes opmærksomhed?

Af Redaktionen 6. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan skal man lige få kontakt til ham den lækre fyr fra parallelklassen? Det har de her drenge et bud på.

Det kan være vildt svært at få sig selv til at skrive, snakke eller på nogen anden måde vise interesse i en ny fyr. Hvad nu, hvis man gør det helt forkert og bare skræmmer ham væk?

Tag testen: Er han vild med dig?

Derfor har vi spurgt vores Drengepanel om, hvordan man får deres opmærksomhed på den gode måde. Læs svarene her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Christian: - Hun kan komme hen og snakke med mig og starte en samtale og være åben. Det skal være nemt at finde ud af, hvad hun vil.

Nicolai: - Jeg kan godt lide piger, som er rap i replikken. Hvis en pige kommer hen og siger en kæk bemærkning, så lægger jeg mere mærke til hende end pigen, som bare kommer hen og siger "hej". Hun må gerne udstråle lidt selvtillid.

Tag testen: Hvordan får du hans opmærksomhed?

Hvad kunne en kæk bemærkning være?

Nicolai: - "Jeg har tabt mit nummer, må jeg få dit?". Jeg har selv en plat humor, så det må gerne være lidt plat - så er vi jo allerede på talefod der. Man kan også bruge facebook. Det kan for eksempel være, at hun skriver lidt til mig eller "liker" nogle af mine billeder uden, at det bliver for meget.

Rasmus: - Ja, det er fedt, hvis hun tør stille sig op og sige noget lidt plat til mig. Dét, at hun tør gøre det, er et rigtig godt signal at sende til at starte med. Og så gør det ikke noget, at hun er lidt kostbar. Det betyder bare, at jeg skal arbejde lidt for at score hende.

Drengepanel

Fra venstre: Rasmus, 16 år, Nicolai, 16, og Christian, 16.

Herunder kan du læse, hvordan du får ham til at blive forelsket i dig!

hamtilatbliveforelsketidig

Regel nummer et: Vær dig selv – altid! Man kan ikke få folk til at forelske sig i en, hvis man gør alt muligt, som ligger langt væk fra den person, som man plejer at være. Det eneste, der kan ske, er, at du kommer til at virke falsk og underlig.
Foto: Shutterstock
Selv om du skal huske at være dig selv, behøver du ikke at fortælle alt, hvad der er at fortælle om dig. Spil gerne lidt kostbar og mystisk, så dit crush bliver nysgerrig på, hvem pokker du egentlig er… Og dermed har lyst til at bruge tid på at lære dig bedre at kende.
Foto: Shutterstock
Det er videnskabeligt bevist, at længerevarende øjenkontakt får folk til at forelske sig. Så prøv da lige det trick af! Men selvfølgelig ikke så meget, at han vil tænke på Crazy Eyes fra ”Orange Is The New Black”, når han ser dig!
Foto: Shutterstock
Når man bliver forelsket, er det ofte fordi, man føler sig hørt og forstået af den person, som man forelsker sig i. Hvis du vil have dit crush til at kunne lide dig, så lyt intenst, når han fortæller om sig selv, og stil gerne spørgsmål, som gør, at han åbner sig endnu mere op for dig.
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, at du udstråler, at du er glad for sig selv, dit liv og det, du står for. Altså… Vi er ikke ude i, at du skal være ultra selvfed eller noget! Men oftest er det sådan, at hvis man tror på sig selv og kan lide sig selv, har andre mennesker (herunder dit crush) også meget lettere ved at blive overbevist om, at du bare ER supernice.
Foto: Shutterstock