Hvad falder drenge for, og hvad kan få en dreng til at forelske sig i en pige og være hendes kæreste? Læs her, hvad drengepanelet svarer!

Læs også: Drengepanel: Hvad betyder pigers krop?

Rasmus, 15 år
- For det første hendes smil. Når jeg kan få hende til at smile, får det mig til at føle mig speciel. For det andet hendes øjne. Den smukke gnist, der er i øjet, skaber vores særlige forbindelse. Det sidste er nok hendes forfængelighed. Jeg elsker, når hun gør noget ud af sig selv, så jeg ved, at jeg skal gøre en indsats for at beholde hende.

Victor, 16 år
- De tre bedste egenskaber ved min drømmepige er, at for det første skal hun være sød og dejlig. For det andet skal hun være der for mig, når jeg har brug for det, og holde om mig, når jeg er trist og ked af det. For det tredje skal hun vide, at hun er min prinsesse, og selv om jeg snakker med andre piger, vil hun stadig være den vigtigste. Hun skal kunne forstå, at jeg også vil tale med andre, men at hun ALTID vil være min nummer et!

Ferdinand, 15 år
- Første egenskab skal nok være at have en god personlighed, fordi det skal være en, man kan lide at være sammen med meget. Anden ting ved min drømmepige er egentlig ikke en egenskab, men stadig vigtig - at hun skal elske mig. Sidste egenskab er, at personen skal have lidt humor, til dels fordi det bidrager meget til personligheden, og så er det afgørende for, om jeg kan lide hende.

Martin, 16 år
- Min drømmepige skal være smilende, da jeg selv er et meget positivt menneske. Hun skal også være en livsnyder, og derfor sætter jeg stort pris på en pige, der ser positivt på livet. Hun skal have flotte øjne og et blik, der fanger min opmærksomhed, og hun må ikke være bange for at holde øjenkontakt. Til sidst kan jeg godt lide en pige, der er aktiv. Jeg har ikke nogle krav til, at hun skal gå til fodbold eller håndbold, så længe hun kan lide at bevæge sig og have det sjovt med det. Jeg er selv meget aktiv og elsker alt fra fodbold til svømning, så det kunne være fedt med en kæreste, jeg kunne dele det med.

Niklas, 16 år
- Min drømmepige skal for det første være flot - ikke at udseendet betyder alt, men det betyder altså noget. Hun skal have en fed personlighed, og det gør slet ikke noget, at hun skiller sig lidt ud fra mængden og er lidt speciel. Udover det må hun også gerne have noget mellem ørerne - ikke alle blondiner er dumme :-)

Jean Paul, 16 år
- Min drømmepige skal have en god personlighed. Hun skal være dejlig, sød og smuk, og så gør det ikke noget, hvis hun har en god krop. Hårfarven er ligegyldig, men det er vigtigt, at hun er sig selv.