Hvis du virkelig vil vise din kæreste eller din bedste veninde, hvor meget de betyder for dig, er en hjemmelavet Valentines-gave oplagt! Hjemmelavede gaver er vildt personlige og viser, at du virkelig har tænkt over det, du giver dem.

Læs også: Få den perfekte Valentines Dag

Hvis du er helt blank for idéer til seje DIY-gaver til Valentines Dag, så læs med her!

Giv en kurv
Lav en sød og personlig Valentines-kurv til din kæreste! Fyld en kurv med alle hans yndlingsting. Det kan for eksempel være en pose med hans yndlingsslik, hans yndlingsfilm og hans yndlingssodavand. Så har I samtidig underholdningen klar til Valentines-aften.

Giv en pose med kys
Kyskager er vildt nemme at lave - og så er de altså bare så fine! Bag en ordentlig portion, og pak dem fint ind i gennemsigtige cellofanposer bundet med lyserødt satinbånd. Så har du Valentines-gaver til alle dine veninder! Få opskriften her.

Tag testen: Hvad skal du lave på Valentines Dag?

Lav et slik-armbånd
Et sødt slik-armbånd er den perfekte gave til din BFF. Slik-armbånd er vildt nuttede og super nemme at lave. Du skal bruge en nål, en rød tråd og noget rødt slik. Træk slikket på snoren, og bind en fin sløjfe som afslutning på armbåndet. Slikket skal helst være vingummi eller jellybeans. Lad være med at bruge chokolade, der smelter, eller bolsjer, der er for hårde at stikke i med en nål.

Giv ham et personligt gavekort
Et hjemmelavet gavekort er den perfekte DIY-gave til Valentines Dag. DIY gavekort er både søde, personlige og helt gratis! Dekorér et fint kort, og skriv en sød besked om, hvad du vil give ham. Det kan for eksempel være en times massage eller en lækker, hjemmelavet middag.

Læs også: Find en fyr inden Valentines Dag

Lav en Valentines-collage
Du har garanteret taget masser af søde selfies med enten din kæreste eller din BFF. Print billederne ud, lav en kreativ collage, og ram den flot ind. Vupti, en vildt personlig og billig Valentines-gave.