1. Hold øjenkontakten
Når du får øjenkontakt med dit crush, så fasthold hans blik i tre sekunder - hverken mere eller mindre! Vend så blikket væk et kort øjeblik, og kig på ham igen. På den måde viser du ham diskret, at du er interesseret i at flirte med ham. Hvis han stadig ser på dig, når du kigger tilbage, er han allerede hooked!

2. Smil!
Du er smukkest, når du smiler, så vis dit dejlige smil frem, hver gang du får chancen! Grin af hans jokes og smil, når han fortæller, hvad han har lavet i weekenden. Det viser, at du er interesseret i at høre om hans liv, og får dig til at virke varm og åben.

Læs også: Vis fyrene din mest spændende side

3. Spørg ind til ham
Hvis du er lidt genert, kan det være vildt skræmmende at starte en samtale med dit crush, men det er faktisk en megagod scoreteknik! Han elsker helt sikkert at fortælle om sig selv, og han vil garanteret være totalt smigret over, at du er interesseret i at høre om ham. Når du først har stillet spørgsmålet, kan du nøjes med at smile og nikke, mens du lader ham føre samtalen. Win!

4. Hav selvtilliden i orden!
Når du ser godt ud, stiger din selvtillid, og det tiltrækker virkelig fyrene! Så tag det tøj på, som du har det allerbedst i, ret ryggen og flash dit smukkeste smil! Det vil få dig til at udstråle selvsikkerhed og gøre dig fuldstændig uimodståelig for dit crush!

5. Spil kostbar
Pas på, at du ikke virker alt for ivrig for at score ham. Fyre elsker nemlig at jagte de piger, de er vilde med! Vent engang i mellem lidt længere tid, før du svarer på hans sms'er - og svar aldrig tilbage hurtigere, end han svarer dig! På den måde viser du ham, at du har bedre ting at tage dig til end at sidde derhjemme og vente på, at han skriver til dig.

Læs også: 10 cool scorereplikker

6. Hæng ud med ham
Jo mere du hænger ud med dit crush, jo større er sandsynligheden for, at han opdager, hvor fantastisk og dejlig du er! Foreslå for eksempel, at I ser en fed film sammen. Især gyserfilm er en oplagt undskyldning for at rykke helt tæt på ham, når du bliver forskrækket. Hvis han er lige så interesseret i dig, som du er i ham, skal han nok fange hintet.

7. Scor ham med dit kropssprog!
Når du taler med ham, så læn dig en lille smule frem imod ham. Det signalerer, at du lytter og er interesseret, i det han siger. Lad dine arme hænge ned langs siden - krydsede arme får dig til at virke lukket og reserveret. Hvis I står i en større gruppe og snakker, så sørg for, at dine fødder altid peger hen imod ham, du er vild med. Det signalerer til hans ubevidsthed, at du er interesseret i ham. Prøv også at lægge mærke til hans fødder - hvis han er vild med dig, vil hans fødder garanteret også pege på dig!

Læs også: De bedste score-film

Hvad er dit bedste scoretip?

I galleriet kan du se, hvordan du scorer under filmen!

Scor under filmen …