Det er ikke nemt at starte en samtale med en dreng. Specielt ikke hvis du er lidt småforelsket i ham og gerne vil score ham. Heldigvis findes der flere gode scorereplikker, der kan bryde isen og få jer sat i gang med at snakke sammen.

Læs også: Scoretips til generte piger

1. "Har du planer i weekenden?"
Det er vigtigt, når du bruger scorereplikker, at du viser interesse i hans liv. Du hentyder samtidigt, at du godt kunne tænke dig at lave noget med ham i weekenden, men uden at spørge i direkte scorereplikker. Hvis han forstår signalet, kan det være, han inviterer dig ud, og det vil jo være meganice!

2. "Er du blevet klippet?"
Selvom han ikke er blevet klippet, er det stadig et godt spørgsmål og en af de gode scorereplikker. Det viser nemlig, at du lægger mærke til, hvordan han ser ud, og drenge kan godt lide, når piger giver dem opmærksomhed. De er ikke så forskellige fra piger!

3. "Hvis du selv kunne vælge en rejse, hvor skulle den så gå til?"
Scorereplikker behøver ikke at være overfladiske og smarte. Vis interesse i hans hobbyer, drømme og fritid, og så vil han synes, at du er supersød! Samtidig lærer du ham bedre at kende, og hvem ved? Måske deler I de samme drømme om rejser og oplevelser, og så er der vel ikke brug for flere scorereplikker!

Læs også: Drengepanel: Hvordan vil drenge scores?

4. "Hvad er dine bedste scorereplikker?"
Her antyder du forsigtigt, at du er interesseret i at snakke om forhold og kærlighed med ham. Et spørgsmål om hans scorereplikker vil give en sjov samtale, hvor du kan grine ad hans kiksede tricks. Latter og godt humør er altid den bedste vej til at lære hinanden at kende og få et kærligt forhold!

5. "Dine sneakers er helt vildt fede, hvor har du købt dem?"
Du kender sikkert selv det at være usikker på sit tøj, lige indtil veninderne fortæller, at du ser sød ud i det. Drenge kan sagtens have det på samme måde, og han vil helt sikkert bliver glad for, hvis du lægger mærke til hans outfit og fortæller, at han ser godt ud i det. Måske opdager du endda et nyt sted at shoppe sko, og så er det da bare ren glæde! Kast dig ud i det og prøv de forskellige scorereplikker af - kærligheden kan være i sigte!

Læs også: De sjoveste scorereplikker fra "Paradise Hotel" 2013

Hvad er dine erfaringer med scorereplikker? Har du prøvet nogle sjove, der virker eller måske endda nogle scorereplikker, der ikke gjorde?