Er du smaskforelsket og i den syvende himmel over din megasøde kæreste? Så tjek de her apps, der kan gøre jer endnu mere forelskede.

Couple
Couple er en slags privat Facebook for kærester. Her kan I lave jeres helt egen timeline, som kun I kan se, med billeder af jer, minder, beskeder og andre ting, I vil huske for evigt. I kan også tegne billeder til hinanden og video-chatte. Der er også en særlig funktion, der hedder et thumb-kiss, hvor I kan sende vibrerende kys til hinanden ved at røre skærmen.

Viber
Viber er helt perfekt, hvis din kæreste bor langt fra dig. Med Viber kan I både sms'e, ringe, video-chatte og meget mere helt gratis, hvis I er på Wi-Fi.

You & Me
You & Me er en vildt sød app, der giver dig og din kæreste mulighed for at være virkelig kreative! Du kan for eksempel sende et "halfsie" til din kæreste - et selfie, som han så skal gøre færdigt ved at tage et billede af sig selv. Du kan også sende hemmelige billeder og beskeder, som din kæreste kan se ved at "viske" billedet eller beskeden frem.

30 day relationship challenge
Den her app findes indtil videre kun til Android, men den er simpelthen for sød til ikke at være med på listen! App'en giver dig ganske enkelt en sød ting om dagen, som du skal gøre for din kæreste og omvendt. Det kan for eksempel være at skrive en sød besked på hans Facebook-timeline eller bage en kage. Efter en måned kan I kalde jer for verdens bedste kærester!

Killswitch
Okay, den her app er ikke sød. Langt fra. Hvis du ikke er lykkeligt nyforelsket, men i stedet har kærestesorger helt ned i maven, så er den her app lige noget for dig! Med Killswitch kan du nemt og helt diskret slette alle minder om din eks fra Facebook. App'en sletter alle billeder på din profil, som han er tagget i, alle beskeder han har skrevet til dig og alt det andet, der minder dig om ham, helt uden at du behøver røre en finger. Killswitch er selvfølgelig superdiskret, så der dukker ikke det mindste op på din Facebook, der viser, at du har brugt app'en.

Det kan du lave med kæresten