Synes du, det er svært at flirte, og mangler du tips til, hvordan du finder en sød flirt her i foråret? Så læs med her!

Læs også: De 7 flirteråd.

1. Smil og vær glad!
Hvis du er glad og samtidig udstråler masser af selvtillid, vil du automatisk tiltrække dig opmærksomhed fra fyrene.

2. Sig ja tak!
Sig ja til alle de festinvitationer, du får. Man ved aldrig, om der gemmer sig en sød fyr i mængden, der kan blive din nye forårsflirt.

Læs også: Sådan får du en forårsflirt.

3. Tag en tur i parken
Tag veninder under armen, og smut en tur i parken. Der er garanteret masser af søde fyre, så det er bare om at tage mod til sig og snakke med dem - og måske føles det lettere, hvis du har dine veninder med.

Læs også: Gode råd til den første date.

4. Gør dig lækker
Tag en tur til frisøren og få klippet lokkerne i en fin frisure og kom en fin forårsfarve på tåneglene. Når du føler dig lækker og godt tilpas, tiltrækker du også fyrene.

5. Spis is i solen
Spørg ham den søde, om I ikke skal spise en is efter skole. Han behøver jo ikke få at vide, at isen bare er en dårlig undskyldning for at lære ham bedre at kende.

Læs også: Gode grunde til at kysse.

6. Tag derhen, hvor drengene er
Hvis drengene fra din klasse spiller fodbold, så tag veninderne med hen og se dem træne. De vil elske at få opmærksomhed, og så kan I snakke og hygge bagefter.

7. Sæt dig et nyt sted
Du har garanteret din faste plads i kantinen, hvor du altid sidder og spiser din frokost. Prøv at sætte dig et nyt sted, og snak med nogle andre fra skolen. Man ved aldrig, om der skulle sidde en sød fyr.

8. Arranger en filmaften
Inviter dine bedste veninder og de sødeste fyre til filmaften. Hvis det er svært at finde på noget at tale om, kan I altid starte med at tale om filmen.

Læs også: Hvornår kan man tage P-piller?

9. Spil rundbold
Aftal med din klasse og resten af årgangen, at I alle sammen mødes til en omgang rundbold efter skole. Du kender sikkert ikke hele din årgang, og der er garanteret et par søde fyre imellem.

10. Hold øje med forårets arrangementer
Foråret byder på masser af udendørsarrangementer, hvor der med garanti vil være masser af søde fyre. Tag en tur til Fredagsrock i Tivoli, Zulu Sommerbio eller Grøn koncert.

Hvordan scorer du egentlig bedst? Tag testen her og find ud af det!

Herunder kan du se seks beskeder, der kan ødelægge din forårsflirt!

6 beskeder, der ødelægger din flirt