ship-navne
test dig selv

Udfordring: Gæt et ship-navn fra en tv-serie

Af Marie Søndergaard 21. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du helt styr på dine serier, så du er ekspert i de mange ship-navne mellem seriernes hovedpersoner?

Der er intet mere fantastisk end at finde en absolut yndlings-serie, som man bare ikke kan få nok af! I kender sikkert godt det med, at man involverer sig så meget i serien, at man begynder inderligt at håbe, at to af personerne finder sammen, eller man er så vild med et serie-par, at det ville være verdens undergang, hvis de gik fra hinanden.

Prøv udfordringen: Gæt stjerneøjne

Det kaldes at ship’e et par, og tit bliver der også lavet navne, der kendetegner parret – som for eksempel Jelena (Justin Bieber og Selena Gomez) eller Hendall (Harry Styles og Kendall Jenner). Og selvfølgelig findes ship-navne også i seriens verden. Vi har lavet en lille quiz, hvor du kan finde ud af, om du er ekspert i ship-navne fra tv-serier.

Prøv udfordringen: Gæt et stjernesmil

Se svarene nederst i artiklen.

A) Stydia

Hint: Han er klog og sjov, og hun kan skrige rigtig højt.

B) Brittana

Hint: De er piger og syngende cheerleaders.

C) Mondler

Hint: De fandt sammen på en tur til London.

D) Delena

Hint: Han er vampyr, og hun er ikke med i serien længere.

E) Ezria

Hint: Han var hendes lærer …

F) Bellarke

Hint: De er de to ledere blandt en stor gruppe teens.

G) Clace

Hint: Tv-serien er bygget på en bog-serie om engle og dæmoner, og der er også lavet en film.

H) Chair

Hint: De er rige og forkælede og bare meant to be!

Svar:

A) Stiles og Lydia fra ”Teen Wolf”, B) Brittany og Santana fra ”Glee”, C) Chandler og Monica fra ”Venner”, D) Damon og Elena fra ”The Vampire Diaries”, E) Ezra og Aria fra ”Pretty Little Liars”, F) Bellamy og Clarke fra ”The 100”, G) Clary og Jace fra ”Shadowhunters: The Mortal Instruments”, H) Blair og Chuck fra ”Gossip Girl”

Herunder kan du se seks serier, vi ville elske at være med i!

6seriervivilleelskeatværemedi

De fem venner hygger sig, fjoller, snakker om kærlighed og lever generelt et virkelig sjovt liv - så hvorfor skulle man IKKE ønske sig at være med i serien? Vi ville i hvert fald gerne sidde med til bords, når Barney fortæller røverhistorier…

Helt ærligt, så har vi ikke supermeget lyst til at være med i en serie, hvor man reelt er i fare for at komme til skade, men så igen – måske er det dét værd, når man til gengæld får lov til at være med i gruppen med Stefan, Damon, Elena og Caroline? Det ville jo være SÅ sejt.

Kærlighed, gode venner og fantastisk musik - det er da en hverdag, vi gerne vil være en del af! Vi ville dog nok nøjes med at stå i baggrunden og danse i konkurrencerne…

Må vi bruge hver eneste dag på at shoppe og snakke med vores bedste veninder om kærlighed? Vi er på!

De går næsten aldrig på arbejde, men sidder og hygger sig i en lejlighed eller på kaffebaren – og de er verdens bedste venner! Må vi ikke nok være med? Pleeeease!

Vi kan knap nok holde spændingen ud, når vi sidder foran tv’et, så vi ville nok dø af skræk, hvis vi var med – men af en eller anden årsag kan vi ikke slippe tanken alligevel. Og vi har masser af A-teorier, vi kan byde ind med! 

Læs mere om

MegetMere