test dig selv

Quiz: Kender du de kendtes søstre?

Af Vilde Barsø Bjerre og Michelle Gulddahl Klint 27. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tag quizzen og find ud af, hvor meget du ved om Britney Spears', Paris Hiltons og Lindsay Lohans søstre!

1. Beyoncé har en søster, men er det en…
a) Storesøster
b) Lillesøster
c) Tvilling

2. Beyoncés søster hedder Solange. Hvilken gruppe har hun optrådt sammen med?
a) Destinys Child
b) Sugababes
c) The Pussycat Dolls

3. Paris Hilton og Nicky Hilton har været med i et amerikansk realityprogram, men hvilket?
a) American Idol
b) So You Think You Can Dance?
c) The Simple Life

4. Er Nicky Hilton Paris'…
a) Tvilling
b) Lillesøster
c) Storesøster

5. Jessica Simpson er ældre end sin lillesøster, men hvor mange år?
a) 3
b) 4
c) 5

6. Hvad hedder Jessica Simpsons søster?
a) Jamie Simpson
b) Ali Simpson
c) Ashlee Simpson

7. Britney Spears har en lillesøster, hvad hedder hun?
a) Ashlee
b) Nicole
c) Jamie Lynn

8. Hvor gammel bliver Britney Spears' lillesøster den 4. april?
a) 18
b) 19
c) 20

9. Lindsay Lohan har en lillesøster, hvor gammel er hun? [faktaBox]
a) 15
b) 16
c) 17

10. Hvad hedder Lindsay Lohans lillesøster?
a) Laura Lohan
b) Katrine Lohan
c) Aliana Lohan

Resultat:

1=b 2=a 3=c 4=b 5= b 6=c 7=c 8=a 9=b 10=c

MegetMere