test dig selv

McFly Quiz

Af Maja Møller 22. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er McFly tilbage med et nyt album - og vi er vilde med de seje drenge! Tag quizzen og find ud af, hvor godt du kender det populære rockband..

1. Hvad hedder bandets nyeste album?
a. Unbelievable
b. Crush
c. Radio:Active

2. Hvad hedder bandets trommespiller?
a. Harry
b. Dougie
c. Danny

3. Hvad spiller Tom på i bandet?
a. Guitar
b. Trommer
c. Bas

4. Hvad er Dougies yndlingsmad?
a. Italiensk
b. Græsk
c. Kinesisk

5. Hvilken populær film med Lindsay Lohan medvirkede McFly i?
a. Mean Girls
b. Just My Luck
c. Freaky Friday

6. Hvem er Toms yndlingssangerinde?
a. Avril Lavigne
b. Jessica Simpson
c. Britney Spears

7. Hvad er Dougie bange for?
a. Edderkopper
b. Ild
c. Lyn og torden

8. Hvilken sport går Danny op i?
a. Fodbold
b. Basketball
c. Golf

9. Hvad er Harrys yndlingsserie?
a. Baywatch
b. Will and Grace
c. Venner

10. Hvad er Dannys værste vane?
a. Han giver aldrig drikkepenge
b. Han bander rigtig meget
c. Han bider negle

11. Hvad hed McFlys album fra 2004?
a. Early Morning
b. Room on the 3rd Floor
c. Crazy Life [faktaBox]

12. Hvilket land kommer det populære band fra?
a. England
b. USA
c. Australien

Rigtige svar:

1:c, 2:a, 3:a, 4:b, 5:b, 6:a,7:b, 8:a, 9:c, 10:c, 11:b, 12:a

MegetMere