test dig selv

Lindsay Lohan quiz

Af Maja Møller 28. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor meget ved du egentligt om Lindsay Lohan? Tag testen og få svaret.

Lindsay Lohan er en af Hollywoods vildeste partyprinsesser og har været med i et hav af pigefilm! Uden hende var "Mean Girls", "Freaky Friday" eller "Just My Luck" aldrig blevet en realitet - hvor meget ved du om seje frøken Lohan?

1. Hvad er Lindsay Lohans rigtige mellemnavn?
a. Morgan
b. Susan
c. Dee

2. Hvornår begyndte Lindsay Lohan at være med i reklamer?
a. Som 2-årig
b. Som 3-årig
c. Som 4-årig

3. Hvilken af disse film var Lindsay Lohans første?
a. Mean Girls
b. Freaky Friday
c. Forældrefælden

4. Hvornår udgav Lindsay Lohan sit første album?
a. 2002
b. 2004
c. 2006

5. Hvor er Lindsay Lohan født?
a. Los Angeles
b. New York
c. Las Vegas

6. Hvilket bær er Lindsay Lohan allergisk overfor?
a. Jordbær
b. Hindbær
c. Blåbær

7. Hvor mange søskende har Lindsay Lohan?
a. 2
b. 3
c. 4

8. Hvem er Lindsay Lohans manager?
a. Hendes mor
b. Hendes bedste veninde
c. Hendes søster

9. Hvad har Lindsay Lohan fået fjernet?
a. Den ene nyre
b. Hendes milt
c. Hendes blindtarm

10. Hvad er Lindsay Lohans yndlingsmad?
a. Kinesisk
b. Sushi
c. Græsk

11. Hvem af disse er Lindsay Lohans største idol?
a. Marilyn Monroe
b. Madonna
c. Celine Dion

12. Hvem er Lindsay Lohans kæreste?
a. Paris Hilton
b. Nicole Richie
c. Samantha Ronson

13. Hvad lider Lindsay Lohan af?
a. Astma
b. Migræne
c. Allergi

14. Hvad hed Lindsay Lohans første album?
a. Loud
b. Speak
c. Crush

15. Hvor har Lindsay Lohan en piercing henne? [faktaBox]
a. Tungen
b. Navlen
c. Øjenbrynet

Resultat:

1:c, 2:b, 3:c, 4:b, 5:b, 6:c, 7:b, 8:a, 9:c, 10:b, 11:a, 12:c, 13:a, 14:b, 15:b

MegetMere