test dig selv

Jonas Brothers quiz

Af Theresa Peuker og Line Reichardt 19. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du helt styr på de tre lækre brødre? Tag vores svære quiz og find ud af hvor stor en Jonas Brothers-fan, du egentlig er!

1. Hvad hedder drengenes nyeste CD?
A. "Pushin' Me Away"
B. "A Little Bit Longer"
C. "Jonas Brothers Has Landed"

2. En af Jonas Brothers har haft en kæreste, der hed..?
A. Taylor Swift
B. Amanda Seyfried
C. Emily Olsen

3. Hvilken musikvideo medvirkede brødrenes kærester i?
A. "Burnin' Up"
B. "When You Look Me In the Eyes?"
C. "SOS"

4. Hvordan blev Nicks 16-års fødselsdag fejret?
A. Han lejede Disneyland for en dag med alle sine venner.
B. Han holdt en kæmpe fest på Hilton Hotel i Danmark.
C. Han lejede et baseball-stadium for at holde fødselsdag med 15 venner.

5. Hvor indspiller Jonas Brothers scenerne til deres nye musikvideo?
A. New York
B. Hollywood
C. Los Angeles

6. Hvad hedder deres lillebror?
A. Peter
B. Frankie
C. Dean

7. Hvad ville Joe gerne være, inden han blev sanger?
A. Pilot
B. Komiker
C. Kok

8. Hvem fik i 2005 diagnosticeret diabetes?
A. Nick
B. Joe
C. Kevin

9. Hvor mange priser har de vundet?
A. 7
B. 3
C. 8

10. Hvem af brødrene har udgivet deres eget solo-album?
A. Joe
B. Kevin
C. Nick

11. Hvad har Jonas Brothers gjort for kronisk syge børn?
A. Sunget for dem, imens deres nye huse blev bygget.
B. Doneret penge til dem.
C. Sunget for dem til velgørenhedsshow.

12. Hvad hedder deres forældre?
A. Susan & Kevin
B. Kevin & Denise
C. Denise & Bob

13. Hvad er Kevins hobbyer?
A. Baseball og guitar
B. Bowle og guitar
C. Klaver og guitar

14. Hvad er de tre drenges stjernetegne?
A. Jomfru, løve og skorpion
B. Løve, vægt og fisk
C. Jomfru, tyr og tvilling

15. Hvor mange kopier blev udgivet af deres første cd "It's About Time"?
A. 50.000
B. 500.000
C. 1.000.000

16. Hvad er Kevin Jonas' fulde navn? [faktaBox]
A. Kevin Alexander Jack Jonas II
B. Kevin Paul Jonas II
C. Paul Kevin Jonas II

Resultat:

1:b, 2:a, 3.a, 4:c, 5:c, 6:b, 7:b, 8:a, 9.c, 10:c, 11:a, 12:b, 13:b, 14:a, 15:a, 16:c

MegetMere