Den blærede
På Facebook kan du fremhæve dig selv og fortælle alle dine venner, hvor god du egentlig er til håndbold, eller hvor godt du klarer dig i skolen. Det er det perfekte sted til dine statusopdateringer, som altid er meget selvsikre, men også ret morsomme. Det kunne for eksempel være: "Ja ja så fik jeg lige 12 i matematik."

Den seriøse
Du vil gerne vise din venner og måske også dine forældre, at du går op i skolen, dit fritidsjob og alle de andre pligter. Du opdaterer kun din Facebook-status, når du har lavet noget, som du er supertilfreds med. Kendetegnet for dine statusopdateringer er, at de omhandler meget seriøse ting/emner, det kunne for eksempel være: "Har lige sat det sidste punktum i den engelske stil, som skal afleveres i næste uge."

Den Facebook-afhængige
Du opdaterer din status minimum fem gange om dagen, og det sker ofte via din mobil, som selvfølgelig har en Facebook applikation. Kendetegnet for alle dine opdatering er, at de som regel er lidt ligegyldige og kun har interesse hos dine allernærmeste venner. Din status kunne for eksempel være: "Har facebook-break - læser New Moon" eller "Er på vej i seng…Sweet dreams!".

Den filosoferende
Du elsker at finde citater, som du kan opdatere din status med. Du synes det er sjovt, men også lidt sejt, da dine venner jo forventer noget af dine statusopdateringer. Din status kunne for eksempel være: "Den, som ikke laver fejl, laver som regel slet ingenting".

Den aktuelle
Du hører musik, ser film eller mener et eller andet om det, du lige går og foretager dig, og det deler du selvfølgelig med vennerne på Facebook. Dine statusopdateringer er altid superaktuelle, og afslører alt det, du går rundt og laver. Det kunne for eksempel være: "Hører Jonas Brothers" eller "Michael Jackson er død, det skriver flere hjemmesider."

Den sjove
Du fortæller ærligt om dine kiksede oplevelser og især dem, der skulle have været så perfekte, men endte med at falde til jorden. Du har masser af links til sjove videoer på YouTube i dine statusopdateringer, og du er vild med platte bemærkninger. Din statusopdatering kunne for eksempel lyde: "Jamen jeg er jo sund! Nutella er jo bare nødder."

Den kærlige
Du bruger Facebook til at vise din kærlighed til alle omkring dig, og især dem du holder meget af. Du er meget åbenhjertet i dine statusopdateringer, og absolut ikke bange for at vise følelser. Du bruger mange ?, når du opdaterer din status, som for eksempel kunne være: "Jeg har bare de bedste veninder i hele verden, ? jer!"

Den store brokker
På Facebook kan du dele alle dine frustrationer og ALT det, du er irriteret over med dine venner. Du håber, at dine venner kommenterer din status og giver dig ret, når du skriver "Hader når folk smasker i bussen". Din status kunne også være: "Det er ALT for varmt - gi' os lidt regn".

Den følsomme
Du bruger flere timer på Facebook hver eneste dag, men hver gang du skal opdatere din status, så har du svært ved at være sjov og spontan, men du vil hellere være ærlig og åben og fortælle, hvordan du følelsesmæssigt har det lige nu. Du håber på lidt forståelse fra dine venner, det, synes du, er meget rart. Din status kunne være: "Er mega ulykkelig..Lige blevet single igen. Suk!".