test dig selv

Cameron Diaz quiz

Af Josephine Rasmussen 2. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har set hende i film som “Vild med Mary”, “The Holiday” og “Charlie’s Angels” – men hvor godt kender du egentlig den smukke og altid glade frøken Diaz? Tag vores quiz og find ud af det!

1. Hvilket årstal er hun født i?
A. 1976
B. 1972
C. 1969

2. Cameron Diaz har et ry for at..
A. Komme for sent
B. Svede meget
C. Spise alt for lidt

3. Cameron Diaz er fan af..
A. Spice Girls
B. John Mayer
C. Rockgruppen Ratt

4. Hendes bedste veninde er..
A. Britney Spears
B. Drew Barrymore
C. Paris Hilton [faktaBox]

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

5. Hendes mellemnavn er..
A. Michelle
B. Ann
C. Kate

6. Cameron Diaz har haft sygdommen..
A. Kræft
B. Malaria
C. OCD

7. Hvor høj er Cameron Diaz?
A. 1,74
B. 1,80
C. 1,83

8. Hvilken film har Cameron Diaz været med i?
A. Hide and Seek
B. Mean Girls
C. I Dine Sko

9. Cameron har været kærester med..
A. Robbie Williams
B. Justin Timberlake
C. Johnny Depp

10. Hvem gik Cameron på gymnasiet med?
A. Alicia Keys
B. Snoop Dog
C. Ashton Kutcher

Rigtige svar: 1=B, 2=A, 3=C, 4=B, 5=A, 6=C, 7=A, 8=C, 9=B, 10=B

MestLæste