Nicole Arbour, som nogle kender fra YouTube, er nu kommet ud i lidt af et viralt stormvejr, efter hun postede videoen ”Kære tykke mennesker”, hvor hun kritiserer overvægtige menneskers måde at leve på.

- Hvad vil du gøre ved det? Hvad gør du?, spørger hun i starten af videoen og fortsætter:

- Vil du jagte mig? Jeg kan komme væk fra dig bare ved at gå i et normalt tempo.

Men det er ikke alt, for Nicole holder nemlig slet ikke sin mening tilbage, og hun går endda så vidt, at hun sammenligner overvægtige med langsomme zombier.

Læs også: Pinks seje svar på vægt-hate

Nicoles argument for at poste videoen er, at hun mener, overvægtige mennesker bør tage sig sammen og gøre noget ved deres vægt i stedet for at gøre omverdenen til problemet. Videoen har - ikke overraskende - skabt stor debat, og de over 19 millioner mennesker, der har set den, er ikke enige med Nicoles hårde ord.

Flere svarer igen med videoer, der modbeviser, at overvægtige er dovne, som YouTuberen ellers siger, og så er der bred enighed om, at Nicole ikke kan tillade sig at body shame overvægtige på den måde, hun gør i sin video.

YouTube valgte midlertidigt at lukke Nicole konto, men har nu åbnet op for den igen, hvilket gør, at debatten stadig raser.

Læs også: Teen får hate efter læserbrev om bind og tamponer

Selv om man har ret til at have en mening om ting, synes vi ikke, man bør være ond eller sarkastisk! 

Kan du forstå hvorfor, at videoen har skabt så meget debat?

I galleriet herunder kan du se, hvordan stjernerne tacker hate.

Sådan tackler stjernerne hate