Det er meningen, at spisefrikvarteret skal være den bedste pause med masser af tid til at snakke med sine venner hen over frokosten. Men hvad nu hvis man ikke har nogen venner at sidde med?

Den følelse kender 16-årige Natalie Hampton fra Californien, som i mange år blev mobbet i skolen. Kantinen på hendes high school var enorm og bordene fyldt op med kliker, som vi har set det i teen-film som ”Mean Girls”.

Læs også: Sjov app med mange flere filtre end Snapchat

- Jeg prøvede tit at komme i kontakt med folk, men jeg blev afvist igen og igen. Og man føler sig som et udskud, når man går op til fremmede mennesker og spørger, om man må sidde med dem, fortæller hun til The Daily News.

Natalie har siden skiftet skole og er blevet meget gladere. Hendes oplevelser med mobning har nu inspireret hende til at udvikle appen ”Sit With Us”, som hjælper skoleelever med at finde folk at spise frokost med. I appen kan man poste åbne invitationer til sit frokostbord, så andre ved, at de er velkomne til at sidde der.

Læs også: Gode råd til at tackle mobning

- På den måde er det meget privat. Det foregår gennem telefonen. Ingen andre behøver at vide det. Og du ved, at du ikke bliver afvist, når du kommer hen til bordet.

Appen blev udgivet i USA i starten af måneden og har allerede fået megagod respons.

I galleriet kan du læse triste facts om mobning:

Triste facts om mobning