Ja, du læste rigtigt! Fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken (KFC) har nemlig opfundet intet mindre end en spiselig neglelak, som smager af kylling. Du skal bare påføre neglelakken og lade den tørre som en helt almindelig neglelak - og så kan du ellers bare slikke løs. Så har du altid smagen af friturestegt kylling lige ved hånden!  

Læs også: Ny neglelak-opfindelse

Den specielle neglelak er blevet lanceret i Hong Kong, og KFC har samarbejdet med eksperter fra et madlaboratorium, så de kunne være sikre på, at lakken smagte præcis som fastfood-kædens friturestegte kylling, der ifølge kædens slogan er ”Finger Lickin’ Good”.

Foto: PR

- Opskriften på vores spiselige neglelak er helt unik og var specielt designet til at holde på smagen, samtidig med at lakken får en glossy overfalde, når den er tør, så den ligner en helt almindelig neglelak, fortæller John Koay, der er en af hjernerne bag idéen.

Tag testen: Hvilken neglelak er du? 

Neglelakken fås i to farver, nemlig lys nude og lys orangerød, med smag af henholdsvis ”Original” og ”Hot & Spicy”, som er inspireret af kædens mest populære opskrifter. 

Herunder kan du se, hvad neglelak også kan bruges til. 

Det kan du (også) bruge neglelak til