En webshop har fået massiv kritik, efter de har lavet et Halloween-kostume, der klart er inspireret det røveri, Kim Kardashian fornylig var udsat for.

Selv om webshoppen ikke nævner Kim Kardashian i beskrivelsen af kostumet, er der ikke nogen tvivl om, at hun har været inspirationen for kostumet. Kostumet består nemlig af en morgenkåbe, en sort paryk, et par oversize solbriller, et reb til at binde hænderne med, et stykke stof til at binde om munden og en plastikring, der ligner den diamantring, som Kim blandt andet fik stjålet i røveriet.

Læs også: Halloween-kostume fra Disney gør folk virkelige vrede

Røveriet fandt sted i starten af oktober i Paris, hvor Kim Kardashian blev bagbundet og truet med en pistol. Siden har Kim ikke opdateret sine sociale medier, og hendes familie har udtalt, at hun ikke har det godt efter den meget traumatiserende oplevelse.

Læs også: Kim Kardashian røvet og truet med pistol på sit hotelværelse

Folk på internettet er blevet rasende over kostumet, som beskyldes for at være klamt og respektløst. Vi synes også, at det er det mest åndssvage kostume, vi har set, for det er bare ikke okay at gøre grin med et groft overfald.

Her kan du se kostumet, som nu er blevet fjernet fra webshoppen:

I galleriet kan du se nogen af stjernernes Halloween-udklædninger:

Stjernernes Halloween-kostumer