Film & serier

”Violetta Dance”-vinder: - Jeg skreg, græd og dansede rundt

Af Stine Kærsgaard 3. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den danske vinder af dansekonkurrencen ”Violetta Dance” har udlevet et Disney-eventyr, som andre kun kan drømme om. Præmien var nemlig en tur til London, hvor hun og vinderne fra Sverige og Norge skulle indspille en dansevideo til tv-serien ”Violetta”, som vises på Disney Channel. Læs med her, og følg den danske vinder, Mathilde Wright, under optagelserne.

Ville noget af det sejeste ikke være at få lov at være en ægte Disney-stjerne for en dag?!

Det fik tre piger fra henholdsvis Danmark, Sverige og Norge chancen for at prøve, da de vandt dansekonkurrencen ”Violetta Dance”, hvor man skulle sende en dansevideo ind af sig selv for at deltage.

Hovedpræmien var en tur til London, hvor pigerne skulle styles, have de flotteste ”Violetta”-outfits på og med hjælp fra en professionel koreograf indspille deres helt egen dansevideo til tv-serien ”Violetta”.

Vi Unge fik lov til at komme med bag kamerarene og følge den danske vinder Mathilde Wright i London, mens indspilningerne var i fuld gang.

Psst! Se behind-the-scenes-billeder fra Mathildes ”Violetta”-eventyr nederst i artiklen.

 

”Violetta Dance” – tjek!

Da 11-årige Mathilde hørte om dansekonkurrencen ”Violetta Dance”, var hun ikke et sekund i tvivl om, at hun skulle være med, da konkurrencen var helt spot on:

- Det var alt jeg interesserede mig for – dans og Violetta, fortæller Mathilde, der efterfølgende skyndte sig at sende en video af sted.

 

Et vildt øjeblik!

Det var en stor dag, da Mathilde fik at vide, at hun havde vundet ”Violetta Dance”. Faktisk troede hun først, at der var sket noget alvorligt, da hendes forældre sagde, at de havde noget vigtigt, de skulle fortælle. Til Mathildes store overraskelse kunne hendes mor meddele, at Mathilde havde VUNDET dansekonkurrencen og nu skulle en tur til London for at indspille dansevideoen.

- Jeg blev så glad! Jeg græd, skreg og hoppede rundt, fortæller en virkelig glad Mathilde.

 

Dans, dans og atter dans

I slutningen af juni kom dagen så endelig, hvor Mathilde skulle til London for at indspille dansevideoen. En svær koreografi skulle læres, og selv om Mathilde altid har danset meget og gået til dans, lagde hun ikke skjul på, at det var udfordrende og noget helt andet at indspille en dansevideo.

- Jeg har altid danset meget, men det er helt anderledes at blive instrueret af en professionel koreograf, fortæller Mathilde, der sammen med de to andre vindere havde et hårdt program i London.

På tredjedagen i London, hvor Vi Unge mødte Mathilde, og hvor optagelserne var ved at nå til vejs ende, var pigerne da også godt brugte, men de dansede stadig fantastisk!

 

Smiiiil du er på

Da Mathilde blev spurgt om, hvordan det var at skulle danse foran så mange mennesker og en masse kameraer, svarede hun:

- Det er lidt skræmmende, men stadig sjovt! Jeg er heller ikke vant til at blive stylet på den måde. Normalt er det bare min mor, der gør det.

En af de ting, der også var lidt svært ifølge Mathilde, var, at man skal smile stort hele tiden, selv om man danser. Men hun afslørede også, at man hurtigt vænner sig til det, når kameraerne kører.

 

Stjerne på tv

Mathilde kan nu se frem til at blive en ægte ”Violetta”-stjerne på Disney Channel – og ja, den tanke skal hun også selv lige selv vænne sig til.

- Det bliver nok lidt underligt at se sig selv på tv! Men jeg glæder mig til det.

En af de ting, Mathilde efterfølgende har glædet sig mest til, var, at hendes veninder kunne se dansevideoen, som blev lanceret fredag den 21. august.

Hvis du også er nysgerrig, kan du se "Violetta"-dansevideoen her. Eller deltage i konkurrencen om en stor Violetta-goodiebag her.

 

Klik dig også igennem galleriet her, og se billeder fra dansestudiet i London, hvor vi mødte Mathilde og de to andre vindere, mens de var i fuld gang med danseoptagelserne:

”ViolettaDance”-vinder:-Jegskreg,grædogdansederundt

Den 24. juni tog Vi Unge til London for at møde Mathilde Wright og de andre Violetta-dansere, mens de skulle indspille deres dansevideo.

Det var superhyggeligt at møde Mathilde!

Efter så mange timer i dansestudiet var de tre piger blevet rigtig gode veninder. Her er den danske vinder, Mathilde, den svenske vinder, Rebecca, og den norske vinder, Karoline.

Pigerne var i fuld gang med optagelserne, da vi kom. Forinden havde de øvet sig rigtig, rigtig meget og lært koreografien, så trinene sad lige, som de skulle.

Der blev danset og danset … og danset! 

Løbende skulle håret sættes, og makeuppen justeres.

Der var MASSER af flot tøj, som skulle i brug under optagelserne.

Dansescenerne blev set løbende, så folkene, der skulle klippe videoen sammen, var sikre på, at de havde, hvad de skulle bruge. 

Det var varmt i dansestudiet, så mad og drikke skulle der til!

Der blev grinet og leget under optagelserne.

Efter optagelserne fik vi lov til at interviewe Mathilde. 

Og fællesbilleder blev taget!

Da optagelserne var i kassen kunne Mathilde endelig slappe af. Resten af tiden i London skulle ikke bruges på dans, men på at se London sammen med mor. 

MegetMere