donut
Mad & opskrifter

Ville du gøre det her for en gratis donut?

Af Marie Søndergaard 20. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kan altid spise en donut, men vi er ikke helt sikre på, at vi ville gå så langt her for ikke at betale for den.

I går uddelte den amerikanske donut-biks Krispy Kreme gratis donuts – faktisk kunne du være heldig at få hele 12 donuts med hjem uden at skulle betale for dem … men der er altså et stort HVIS!

Læs også: Sådan laver du en knold med en donut

I går var det nemlig også Talk Like a Pirate Day, så derfor havde donut-firmaet fået en rigtig sjov idé. Synes de i hvert fald selv. For at få en gratis donut skulle man snakke som en pirat (det kunne for eksempel være ’aye aye captain’ eller noget i den stil).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alle vores lækre opskrifter

Og hvis man var rigtig sulten efter donuts, men ikke havde nogen penge, kunne man klæde sig ud som en pirat, og så ville man få 12 lækre donuts med hjem! Hm … ville du gå så langt for at få en gratis donut? He, he.

Herunder kan du læse om mad, der giver mange likes på Instagram!

MaddergivermangelikesInstagram!

Yay, slik på Instagram giver ALTID megamange likes, for hvem savler ikke helt vildt, når de ser skumfiduser, lakridser og vingummier? Slikbilleder høster likes, sådan er det bare!
Foto: Shutterstock
Vores øjne elsker farver, og hvad er mere farverigt end en flot smoothie? Smoothies scorer likes, fordi de er sunde og smukke.
Foto: Shutterstock
Det er lidt blevet en Instagram-kliché at poste et billede af sin morgenmad … men vi kan altså ikke komme udenom at croissanter, grapefrugt, friskpresset juice, æg og så videre bare giver maaaaaange likes.
Foto: Shutterstock
Flotte kager er imponerende – det er jo sande kunstværker! Derfor kan vi heller ikke nære os fra at give en flot kage et ”like” med på vejen. Skaberen af kagen fortjener simpelthen ros for indsatsen!
Foto: Shutterstock
Lad os bare sige det, som det er: Når vi ser en burger, får vi lyst til at spise den og særligt, hvis der er sprøde, lækre pommes med til. Mmh.
Foto: Shutterstock
Når folk har gjort sig umage med at lave lækker mad og poster det på deres Instagram-profil, får de ofte et ”like” med på vejen … Hvis det altså ser lækkert ud.
Foto: Shutterstock
Farverige Donuts har det også med at høste likes, og det er egentlig ikke så underligt – de er jo megaflotte!
Foto: Shutterstock
Frisk frugt ser bare SÅ indbydende ud, så når vi ser et billede af ananas, jordbær, vindruer og kiwier skåret ud i mundrette størrelser helt klar til at blive hapset, bliver vi glade, drømmer om sommer … OG giver billeder et ”like”!
Foto: Shutterstock

Læs mere om