Kendte

Vi Unge møder The Vamps og stemmerne bag ”Kung Fu Panda 3”

Af Stine Kærsgaard 17. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I London mødte Vi Unge de søde drenge fra bandet The Vamps, som har lavet titelsangen til filmen ”Kung Fu Panda 3”. Vi fik også en snak med skuespillerne Jack Black og Kate Hudson, som lægger stemmer til de sjove pandaer i den tredje film i rækken. Se videointerviewet her!

I dag har den tredje ”Kung Fu Panda”-film i rækken premiere, og hvem har ikke glædet sig til gensynet med den livsglade Panda, Kung Fu-mester, Po, og alle hans seje kung fu-venner?!

Her i den tredje film skal Po ikke bare kæmpe mod de overnaturlige kræfter, han har også meget at kæmpe med på det personlige plan, da han har store problemer med at finde ud af, hvem han selv er, da hans biologiske panda-far pludselig dukker op, og Po nu føler sig splittet mellem to verdener.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Vi Unge møder skuespillerne fra "Single i New York"

Men Po må alligevel mande sig op og udføre en næsten umulig opgave, da skurken Kai beslutter sig for at ville udrydde den panda-by, som Po nu er blevet en del af.

I videoen her kan du se et lille interview med stemmen bag Po, Jack Black, og stemmen bag pandaen Mei Mei, Kate Hudson. Vi snakker både om, hvordan det har været at lægge stemmer til en animeret film og hvad, der er det allerværste ved at være teenager … Jack Black afslører også, hvilket råd han ville give til sig selv, dengang han var 14, hvis han fik chancen.

Udover at snakke med de to skuespillere mødte vi også det engelske band The Vamps, som har lavet titelsangen til filmen – en ny fortolkning af hittet ”Kung Fu Fighting”, og du kan se den cool musikvideo lige her.

Læs også: Sangere der blev skuespillere

Drengene fra bandet, som består af Brad, James, Tristan og Connor (som dog ikke er med i den her omgang på grund af en skade i knæet), afslører også lidt ting om sig selv – mon man kan score piger med kung fu-moves? Og skal man altid følge en drøm?

Tjek video-interviewet ud her:

Her kan du se traileren til filmen ”Kung Fu Panda 3”, som har premiere i dag d. 17 marts:

Her i galleriet har vi samlet fem film, som vi lidt fortryder, at vi har set ...

5filmvialdrigskullehaveset

”Titanic”HVORFOR GAV DE SÅ HURTIGT OP MED AT PRØVE BEGGE AT LIGGE PÅ DEN DØR? HVORFOR SKIFTEDES DE IKKE TIL AT VÆRE NEDE I DET ISKOLDE VAND? Åh. Vores frustrationer er blevet mange, efter vi så filmen om Roses og Jacks smukke kærlighedshistorie. Først blev vi vildt kede af at tænke på, at tragedien faktisk er sket i virkeligheden, og efterfølgende fandt vi ud af, at filmen er lavet i 1997, og at Leonardo DiCaprio nu er ret gammel! Nooooo! Kan du sige ”Hej, far”?
All Over
”Frost”Okay, vi havde lige bestemt os for, at nu var det slut med flere bamser i sengen. På et tidspunkt bliver man vel for gammel (nej, vel?), og der skal jo ligesom også være plads til et sovende menneske i sengen. Men så skete der det, at vi mødte Olaf. Søde, skøre og syngende Olaf med gulerodsnæsen og de store fortænder. Vi fandt ud af, at man kan få ham som bamse, og så var det det. Nu er der igen totalt bamse-party på værelset.
All Over
”Mean Girls”Seriøst, Regina George og hendes ”plastik-piger” er jo så LEDE, og hvorfor skal Cady nu også begynde at være så ond? Det er jo egentlig ret mærkeligt med den her film, for størstedelen af den handler om at opføre sig sindssygt dårligt, men samtidig elsker vi alle personerne i filmen meget højt. Det giver jo ingen mening, og det har vi det altså virkelig dårligt med, for vi kan ikke lide mobbere i den virkelige verden! Det trøster os selvfølgelig, at filmen har en god morale og alt det der …
All Over
”High School Musical”Fordi Zac Efron. Lige siden vi så den første film i HSM-serien, har han spøgt i baghovedet på os, og det er ret irriterende, at hans navn bliver ved med at dukke op, når man bliver spurgt om, hvem ens celeb-crush er. Det kunne være så meget sejere at nævne en hot fyr fra en helt ny serie eller en eller anden up coming sanger, men så får man alligevel fremstammet ”Øhm, Zac Efron”. Totalt uoriginalt! (Zac, hvis du læser det her, er det bare for sjov, for vi elsker dig for evigt).
All Over
”En flænge i himlen”Vi er ikke helt de samme mennesker, efter vi har set filmen om Hazel og Gus. Der er nemlig et lille stykke af vores hjerte, der vil være revet itu for evigt, og vi har stadig tør hud under øjnene af at græde for sygt. Det sidste handler også om, at vi bliver ved med at pine os selv ved at se filmen igen og igen, fordi John Greens historie har bondefanget os. Det er ikke fair, John!
20th Century Fox

MestLæste