nickelodeon
Film & serier

Vi jubler over den her Nickelodeon-nyhed

Af Marie Søndergaard 20. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
ENDELIG! Det er en virkelig vigtig beslutning, Nickelodeon har taget.

Det er ikke så længe siden, at det kom frem, at Disney vil vise deres første homoseksuelle par i filmen ”Finding Dory”, der kommer i de danske biografer i august. Og nu gør Nickelodeon det samme! Man har nemlig skrevet et homoseksuelt forældrepar ind i serien ”Højs Hus”, og vi glæder os virkelig meget til at opleve Mr. McBride og Mr. McBride!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem er du fra Nickelodeon?

De er forældre til Lincolns ven, Clyde, og man får dem at se, da de afleverer Clyde til en sleepover hos Lincoln. De er virkelig søde og meget overbeskyttende, og du kan se et lille klip med dem herunder:

Læs også: Victoria Justice taler ud om uvenskab med Ariana Grande

Vi synes virkelig, det er vigtigt, at både Disney og Nickelodeon endelig viser homoseksuelle par, og vi håber, tendensen fortsætter i flere film og serier.

Herunder kan du læse om, hvordan du springer ud som homoseksuel!

Hjælp!Hvordanspringerjegudsomhomoseksuel

Som det første skal du acceptere dig selv. Nogen er til drenge og andre er til piger og uanset, hvad du er til, så er det helt normalt. Det kan være svært at fortælle om sin seksualitet, hvis man ikke selv har accepteret, at det er en naturlig del af en selv.
Det kan være en god idé at starte med at fortælle en superfortrolig veninde, at du er til dit eget køn. På den måde kan du ’øve’ dig lidt, inden du skal fortælle flere om det. Det kan også være, at du har et vildt godt forhold til en af dine bedsteforældre - så længe det er en, som du ikke føler, der vil dømme dig.
Når du vælger at fortælle dine nærmeste om din seksualitet, skal du selvfølgelig stå ved det, du siger. Det nytter ikke noget, at du lader dig påvirke af en negativ kommentar og pludselig trækker i land. Vær afklaret med, om du er homoseksuel eller måske biseksuel, inden du fortæller alle om det.
Måske ville det være rart for dig at snakke med nogen, som har været i samme situation. Du kan også surfe lidt rundt på LGBT Danmarks hjemmeside, hvor der blandt andet er rådgivning til forskellige svære situationer – eller bare situationer, du kan komme ud for generelt. Du kan også ringe til LGBT Danmark, hvis du bare har brug for at snakke anonymt med en om din seksualitet.
Hvis du har besluttet dig for, at tiden er inde, og du vil fortælle dine forældre eller veninde, at du er homoseksuel, er det en god idé at overveje tidspunktet. Ikke til punkt og prikke, men tænk over, om din far for eksempel er på vej ud ad døren. Det vil være rarest for alle, at I har tid til at snakke det igennem og ikke presses af en deadline.
Den mest simple måde at fortælle om din seksualitet er også den sværeste, for det er nemlig at være ærlig. Tag en snak med dine forældre eller dine veninder, hvor du forklarer, at det, som er naturligt for dem, ikke er naturligt for dig. Det kan også være en god idé at fastslå, at du ikke ønsker særlige hensyn, men at de skal betragte dit forhold som alle andres forhold.
Du skal aldrig føle dig presset til at fortælle om din seksualitet. Du skal først fortælle om det, når du er klar. Der er rigtig mange, der først springer ud midt i 20’erne eller senere. Det er overhovedet ikke unormalt at være lidt i tvivl – og bare fordi du går med nogle tanker om det, behøver du ikke dele det med nogen, hvis du ikke har lyst.

Læs mere om