Samfund

Verdens mest lortede hjemmeside

Af Marie Søndergaard 5. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Undskyld, men det her er det mærkeligste, vi længe har hørt om.

Det her lyder altså ikke som nogen særlig god idé, men det er i hvert fald originalt. Nu er der nemlig oprettet en hjemmeside, hvorfra du kan sende dyrelort, hvis du altså kender en, der lige står og mangler det. Hjemmesiden hedder Shitexpress.com, og skaberne lægger op til, at det ville være sjovt at se modtagerens ansigt, når personen modtager et læs heste-ekskrementer.

Læs også: Er det her den uhyggeligste hjemmeside nogensinde?

Jo jo, det kan da godt være, det er sjovt, hvis du og din BFF prøver at overgå hinanden i vilde pranks, men faktisk kan man komme i alvorlige problemer, hvis man benytter sig af hjemmesiden. Vælger man at sende dyrelorten til en, som absolut ikke synes, det er sjovt, kan man nemlig blive meldt for chikane, og det er altså ulovligt! Så skal vi ikke blive enige om, at vi generelt bare lader være med at sende den slags med posten?

Læs også: Skræmmende leg er vildt populær på nettet

Synes I også, at det her skal være på Top 3 over mest mærkelige (og dumme) hjemmesider?

I galleriet kan du læse om hate på nettet!

Hateinternettet

Mobning er ikke længere noget, der kun foregår i frikvarteret. Langt det meste foregår på nettet eller sociale medier i dag, hvor man enten kan blive holdt ude, modtage grimme beskeder i indbakken eller blive hængt ud offentligt.  Det er fuldstændig lige så alvorligt som mobning, der ikke foregår på skrift. 

All Over

Noget af det, der også kan føre til hate, er idoler. Hvis nogen siger noget grimt om ens idol, fristes man hurtigt til at skrive noget endnu grimmere tilbage om personens eget idol. På den måde kan der opstå en situation, hvor der bliver skrevet rigtig mange modbydelige ting – og tit er der mange, der blander sig, fordi de også føler sig ramt. Der er kun godt, at vi alle har forskellige idoler (og meninger), og husk på at respektér dem alle. 

All Over

Nogen skriver også virkelige tarvelige kommentarer til andres billeder. Det kan enten være nogen de kender eller helt fremmede menneskers billeder, som de lige støder på og har en mening om. Man glemmer at tænke over, at der rent faktisk er en person bag billedet, som selvfølgelig bliver rigtig såret over de modbydelige kommentarer.   

All Over

Det er desværre ikke alle, der kan finde ud af at løse konflikter på en stille og rolig måde. Derfor kan en konflikt hurtigt ende ud i hate – det kan opstå i et kommentarfelt, hvor du har givet din mening til kende, og der så er en anden, der er uenig og ikke kan finde ud af at skrive det på en ordentlig måde. Husk, at alle har ret til deres mening! 

All Over

Desværre findes der også mennesker, der kun er på nettet for at hate på andre. De er irriterende for alle og opretter ofte fake profiler, som de skriver fra, da de ikke engang selv kan stå ved det, de skriver. Trolls spreder hate, blander sig i diskussioner, poster spam på offentlige sider, hater i kommentarfelter – egentlig skaber de bare rigtig dårlig stemning alle steder på nettet. 

All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MegetMere