Vi hader, når der opstår nye, farlige trends på nettet, som teenagere får lyst til at prøve af. Det er farligt, det er dumt, og det er virkelig ikke cool at hoppe med på dem!

Og den nyeste trend her er ingen undtagelsen. Trenden, hvor man taper hinanden ind i gaffatape og så skal prøve at ”komme fri”, lyder måske som en sjov leg, men den havde nær kostet 14-årige Skylar Fish livet.

Læs også: Livsfarlig challenge skal stoppe nu!

Han venner havde nemlig tapet hans arme og ben ind og i forsøget på at komme fri, faldt han og slog sig meget voldsomt på en vindueskarm. 

Hele Skylars øjenhule er smadret, og nerverne i hans øje er blevet klemt af, fortæller hans mor, Sarah Fish, til KIRO 7 News, og det vides ikke, om Skylar nogensinde kommer til at kunne se igen. Udover øjenskaderne så har Skylar også slået sit hoved alvorligt.

Læs også: Skør kondom-challenge tager nettet med storm 

- Når jeg tænker på, hvad der er sket, så bliver jeg trist, og så rigtig glad, fordi jeg er glad for, at jeg overlevede. Jeg døde næsten, fortæller Skylar.

Vi kan kun opfordre til, at man IKKE prøver den dumme trend. Der er ingen grund til at udsætte sig selv for den slags fare.

Her er ti tegn på din veninde er en god BFF: 

Ti tegn på hun er en god bff