De fleste af os elsker ”Gossip Girl” og alle intrigerne, der følger med, og det er virkelig svært at forestille sig, at serien kunne have fungeret med andre skuespillere!

Men nu er det altså kommet frem, at de to hovedkarakterer Serena og Blair, som spilles af henholdsvis Blake Lively og Leighton Meester, ikke var i producenternes tanker som første prioriteter. What? Men hvem var så?

Læs også: Test: Hvilken "Gossip Girl" er du?

Ifølge seriens casting-direktør, Michael Rappaport, var de her to andre skuespillere nemlig oppe at vende:

- I begyndelsen havde netværket tænkt på Ashley Olsen (Serena) og Rumer Willis (Blair) i tankerne.

Grunden til, at det ikke blev sådan, var, at producenterne syntes, skuespillerinderne var for kendte til rollerne, og Michael mener også, at seriens store succes skyldes, at der blev brugt mindre kendte skuespillerinder, som kunne bære serien  så mange år frem. Og den dag i dag er han også glad for, at de valgte Blake og Leigton:

- Jeg var rædselsslagen for, at vi ikke fik hende (Blake), eller at de ikke kunne lide hende, for ærlig talt så levede og døde serien med Serena, og vi havde ingen andre gode bud, fortæller casting-direktøren.

Læs også: Sandt eller falsk om "Gossip Girl".

Om Blairs rolle tilføjede han:

- Jeg kunne godt lide, at Leighton var, hvem hun var. Hun ville ikke kysse nogens røv, og det er meget Blair.

Vildt at tænke på, hvordan serien ville have været, hvis der havde været andre skuespillere med. Hvad, synes du, er det bedste ved ”Gossip Girl”?

Her i galleriet er 13 ting, du måske ikke vidste om "Gossip Girl". Og pssst, hvis du ikke har set serien færdig endnu, spoiler vi altså ret meget ... : 

13 ting du ikke vidste om ”Gossip Girl”