Skør challenge hitter: Tag 100 lag tøj på.
mode

Skal du prøve den her crazy tøj-challenge?

Af Sisse Tvegaard Andersen 9. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ny YouTube-challenge tager lag-på-lag til nye højder, og det ser VILDT ud.

Vi har set mange mærkelige challenges på YouTube, men den her er altså virkelig sjov at se på, selv om det må være ret ubehageligt for dem, der prøver den. Det går nemlig ud på, at man skal have 100 lag tøj på – på 1 gang!

Læs også: Skør kondom-challenge tager nettet med storm

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nogle af dem, der har prøvet challengen, er kæresteparret De’arra og Ken, der har kanalen DK4L. Selv om deres video er virkelig sjov og sød, så ser det bare ikke rart ud. Parret bliver både forpustede, svedige og har svært ved at røre sig undervejs. Det er heller ikke alt tøjet, der overlever at blive hevet ud over så mange lag.

Læs også: Ulækker læbestift-challenge hitter

Du kan se, om det lykkes for dem at nå de 100 lag i videoen her:

Psst! Vil du være YouTube-stjerne? Få tips fra nogle af de største i galleriet her:

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.

Læs mere om