Alle folk spiser deres Oreo på forskellige måder. Nogle tager en bid af hele den sorte cookie, nogle dypper den i mælk, og så er der dem, der twister den i to halvdele: En med fyldet på og en uden fyld på.

Den måde at spise Oreos på stammer fra dengang, hvor den lige var kommet i butikkerne. I en tv-reklame så man to drenge spille ”Oreo twist-off”, hvor de indgår et væddemål, inden de twister kiksen sammen. Den af dem, der ender med den side, der har fyldet på, vinder – og den, der får siden uden det cremede fyld, har tabt væddemålet.

Få opskriften: De allerlækreste Oreo-cupcakes

Derfor skulle man måske tro, at det er helt tilfældigt, hvilken en side af kiksen der ender med fyldet på, og hvilken en side der ender uden noget fyld, og at det derfor er umuligt at forudsige, hvem der vil vinde væddemålet.

Men sådan er det faktisk ikke! Det har nogle ingeniører fra universitetet Princeton fundet ud af. Og faktisk er det et ret simpelt trick, der kan være med til at forudsige, hvem der ender med den lækre side med fyldet på, og hvem der må nøjes med en kiks.

Det gælder om bare at teste én kiks fra en æske Oreos. Alle kiksene i en æske vil nemlig skilles på samme måde, så fyldet ender på den samme side hver gang, siger de.

Læs også: Sådan laver du en mums-milkshake med Oreo

Oreo vil ikke fortælle, hvordan deres cookies bliver samlet, men ingeniørerne mener, at en maskine pumper cremen ud på den ene side, og så bliver den modsatte side sat på bagefter. Og cremen hænger altså bedst fast på den side, som den bliver pumpet ud på til at begynde med.

Vi har ikke testet det endnu, men det bliver vi da nødt til! Skal du også teste det her trick? 

Hvor meget ved du om Oreos? Test din viden med det her galleri. 

8 ting du ikke vidste om Oreo