Siden 25-årige Sarah Ingle var lille, har hun fået at vide, at hun ligner prinsesserne fra Disney-filmene, fordi hun er født med store, smukke øjne. Og det har hun nu valgt at gå videre med, for hun har nemlig købt kostumer for næsten 100.000 kroner for at ligne de kendte prinsesser.

Læs også: Sig hej til den nye Disney-prinsesse

- Hver kjole kan tage op til seks måneder at lave, og der bliver brugt mange forskellige materialer fra hele verden – blandt andet silke og organza-stof – før kjolerne er helt færdige, fortæller Sarah til Hotspot Media.

Hun har nu oprettet et lille firma, hvor man kan leje en Disney-prinsesse til forskellige events, og tit har hun sin kæreste under armen, som spiller prins. Hun husker især en særlig overraskelse til en lille pige, som skulle fejres.

Læs også: Disney-prinsesser som hotdogs

-  Jeg glemmer aldrig den dag, jeg optrådte for en lille pige, som fejrede, at hun skulle holde pause i sin kræft-behandling. Det var fantastisk at se, hvordan hendes ansigt lyste op, mens hun sang sammen med mig, og det var bare den mest vidunderlige dag, fortæller Sarah.

Sikke en sød historie. Se Sarah som forskellige Disney-prinsesser her!

Læs 20 facts om Disney-prinsesser herunder!

20 facts om Disney-prinsesser