Du kender det helt sikkert godt … Du skulle lige tjekke din Facebook-profil på en af skolens computere eller hjemme hos din veninde, og det er først senere, at du kommer i tanke om, at du glemte at logge ud!

Øv, det er mega-træls, når det sker, for man ved jo aldrig, hvad andre folk kan finde på at skrive på ens profil. Selv om det ikke er særlig sødt at lave en såkaldt facerape, så sker det alligevel for ret mange. Og hvad nu, hvis de også går ind og læser dine beskeder?!

Læs også: Derfor skal du IKKE tage tests på Facebook

Heldigvis er der et nemt trick, du kan bruge, for det ikke kommer til at ske. Når du er logget ind på Facebook, kan du fra computeren gå ind under ”Indstillinger” > ”Sikkerhed” > ”Hvor du er logget på”.

Der kan du se en liste over alle de forskellige computere, iPhones og andre devices, hvor du er logget på Facebook, og hvornår du sidst har været aktiv der.

Læs også: Ting, du aldrig ville gøre, hvis ikke Facebook fandtes

Hvis der er nogle af stederne, som du ikke kan huske, du har brugt, eller som du er lidt nervøs for, kan du trykke på ”Stop aktivitet”, og så bliver du automatisk logget ud af alle de steder, hvor du ellers var logget på Facebook! 

Du kan også gøre det fra din iPhone via Facebook-appen. Tryk på de tre streger nederst i højre hjørne. Scroll ned i bunden, og tryk på ”Indstillinger” > ”Kontoindstillinger” > ”Sikkerhed” > ”Aktive sessioner”. Tryk på krydset, hvis der er nogle af stederne, som du gerne vil logge ud fra.

Vi synes altså, at det her er ret smart, og vi har allerede været inde for at tjekke, at vores profiler ikke kan bruges fra alle mulige mærkelige steder. Skal du også til at bruge det her trick? 

Vidste du de her ting om Facebook? 

15 ting du ikke vidste om Facebook