musikvideo
Musik

Sådan får du din egen musikvideo på MTV

Af Marie Søndergaard 6. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du en drøm om at leve af musik? Så læs lige her, hvordan du kan få din helt egen musikvideo vist på MTV!

Er du glad for at synge, og bruger du rigtig meget tid på at øve dig på covers af forskellige numre? Så har du sikkert en drøm om en dag at leve af musikken og at se dig selv på YouTube og MTV … nu kan din drøm måske gå i opfyldelse!

Læs også: Stjerner, du ikke vidste, har været med i en musikvideo

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MTV har nemlig startet det nye koncept MTV Cover of the Month, hvor musikelskere fra hele verden kan indsende et cover, hvor det bedste fra måneden bliver vist på MTV og på nettet, og den, der har lavet det allerbedste cover i løbet af året, får produceret sin helt egen musikvideo til MTV.

Læs også: Kardashian/Jenner-søstrene laver musikvideo

Her i september er det Mike Posners ”I Took a Pill in Ibiza”, man skal lave et cover af, og Mike er selv med til at vælge det bedste. I oktober bliver det vores helt egen Lukas Graham, man skal fortolke, for der er det nemlig ”7 Years”, man deltager i konkurrencen med.

Når man har indspillet sit cover og lagt det på YouTube, sender du det til MTV HER, og så er det bare med at krydse fingre for, at man bliver valgt som vinder!

Herunder kan du høre nogle af stjernernes bedste coversange!

Stjernernesbedstecover-sange

Miley Cyrus elsker at synge hendes gudmor Dolly Partons megahit ”Jolene” – og det gør hun også rigtig godt! Hør den her.
”Roar”-sangerinden viste et skjult talent, da hun pludselig kastede sig ud i at rappe hele Jay Z’ og Kanye Wests ”Ni**as in Paris”. Hør den her!
Vi kan høre på Justin Bieber, der synger et cover af Drakes ”Trust Issues”, hele dagen! Hør den her!
Ariana bliver tit sammenlignet med Mariah Carey, og det er der sådan set ikke noget at sige til, når man hører det her cover. Hør den her!
Bea blev kendt i ”X Factor”, men det var først efter programmet, hun lavede dette fantastiske cover af Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” sammen med Boyce Avenue, at hendes karriere tog fart. Hør den her!
Fifth Harmony har holdt sammen efter ”X Factor”, men en af deres bedste optrædener kom allerede i starten, hvor de sang ”Impossible” med Shontelle. Hør den her!
Det er umuligt ikke at holde af den her video, hvor 1D-drengene sidder på en strand og synger Jason Mraz’ ”Im Yours”. Hør den her!
De to charmerende musikere skal snart på en endnu en tour sammen, og de er generelt rigtig glade for at synge sammen. Her synger de et ”mash up” af ”No Diggity” og ”Thrift Shop”. Hør den her!
Ingen cover-liste uden Christopher! Hans Robyn-cover af ”Call Your Girlfriend” var en af de sange, der satte gang i hans seje karriere, og det er der ikke noget at sige til. Hør den her!
Ja, Ed Sheeran får to gange på listen, for han er altså virkelig god til at lave cover-sange! Her synger han 5 Second of Summers supergode hit ”She Looks So Perfect”. Hør den her!

Læs mere om