Der har været ret blandede meninger om de seks nye humør-ikoner på Facebook, da ikke alle synes, at deres grafik er supernice. Hvis du er en af dem, som allerede er blevet træt af at se på dem, hver gang du er på Facebook, så er der ingen grund til at gå i panik. Du kan nemlig nu selv ændre ikonerne!

Læs også: Her er ordet, du bruger mest på Facebook

Det eneste, du skal gøre, er at hente et supplerende program ned til din browser, som er tilgængeligt for både Firefox og Google Chrome browsere. Med opdateringen kan du skifte dine standart-ikoner – for eksempel kan du hente seks forskellige udtryk fra en kendt politiker eller andre animerede figurer eller endnu sejere, du kan lave dine helt egne reaktioner!

Efter du har downloadet programmet, så skal du blot gå ind på den her hjemmesidesom hedder Reaction Packs, og vælge dine nye ikoner. Opdater så din Facebook-side og wupti, nu har du helt nye humør-ikoner.

Læs også: Facebook hjælper dig med ekskæresten?

Nice nok, at man har den her mulighed for at skifte ikonerne, for man kan jo godt få lyst til at se på noget andet end de klassiske smileyer!

Se her, hvad din Facebook-adfærd kan fortælle om dig og din kæreste ...

Det siger din Facebookadfærd om dig og din kæreste