Samfund

Pigers perfekte svar på selfie-diss

Af Stine Kærsgaard 5. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle piger fik en virkelig sej idé, efter de var blevet hængt ud på grund af selfies.

Under en basketball-kamp i USA i sidste uge havde en gruppe piger travlt med at tage selfies. Sportskommentatorerne bemærkede det og hængte derfor pigerne ud med følgende bemærkninger:

- Alle pigerne kigger ind i deres telefoner. Velkommen til opdragelse anno 2015.

Læs også: Tag det perfekte selfie 

Foruden at snakke om, at pigerne ikke var opdraget ordentligt, jokede de også og imiterede, hvad de troede, pigerne sagde:

- Åh, vent lige lidt, jeg skal lige tage en selfie med min hotdog!

Optagelserne af pigerne gik viralt og det medførte, at sportsprogrammet ”Fox Sports” og kommentatorerne måtte undskylde for at have gjort grin med andre på den måde. Selfie-entusiasterne blev derfor tilbudt at få fribilletter til den næste kamp.

Læs også: Er det her den dummeste selfie-trend ever? 

Men her var pigerne superseje. I stedet for selv at tage biletterne opfordrede de til, at ”Fox Sports” i stedet donerede pengene til ofre for vold.

Ok sejt comeback!

Læs her, hvordan du tager en perfekt veninde-selfie:

Guidetilenperfektvenindeselfie

Først og fremmest skal I begge to huske på, at I er to på billedet. Det lyder måske simpelt nok, men det kan faktisk godt være lidt svært at skrotte et billede, hvor du selv synes, du ser toplækker ud, selv om din veninde godt nok har lukkede øjne. Husk nu, at din veninde også gerne skulle se toplækker ud – og det kan sagtens lade sig gøre for jer begge to! 

Foto: Shutterstock

Har du alligevel en selfiestang liggende? Hvis ja, så er det bare frem med den, for det er altså nemmere at koncentrere sig om at smile rigtigt, hvis man ikke bøvler med, at den ene bliver ved med at falde ud af billedet. Selfiestangen giver jer en god afstand til kameraet og endda mulighed for nogle anderledes og flotte vinkler, som armene bare ikke er lange nok til at nå.

Foto: Shutterstock

Spinat mellem tænderne? Klatter i øjenhulen? Andet overfladisk som kan ødelægge billedet? Nope! Så er I klar. Det ville være så ærgerligt, hvis jeres gode selfie skulle slettes, fordi den ene af jer har mascara-pletter under øjnene. 

Foto: Shutterstock

Selv om I er to på billedet, kan I sagtens arbejde med vinkler. Kig jer i spejlet hver for sig, og find jeres bedste vinkler. Hvis man selv er opmærksom på, hvordan man tager sig bedst ud på billeder, så er det nemmere at få et godt billede – det er nemlig ikke kun held! 

Foto: Shutterstock

Sollys giver det flotteste lys på billeder! Farverne bliver flottere, og jeres øjne kommer til at stråle af det. Hvis det ikke er solskin, og I derfor ikke er uden for, så nærm jer alligevel et vindue, så udendørslyset rammer jer. I vil tydeligt kunne se forskel på det og et billede taget i en hyggekrog. 

Foto: Shutterstock

Nu er teknologien heldigvis så smart, at man kan gøre meget med et billede, når det er taget. Vær ikke bange for at lege med filtre og forskellige beskæringer. I skal selvfølgelig være opmærksomme på, at billedet ikke må se for redigeret ud, når det er færdigt, for så går solskins-charmen lidt af. 

Foto: Shutterstock

Sidst men ikke mindst: Smil med øjnene, når I skal tage jeres billede sammen. Vis hele verden, hvor dejligt I har det. Så kan billedet også bruges til at huske, hvor dejligt I havde det, da I tog det. Win-win!

Foto: Shutterstock

Læs mere om

MegetMere