En pige fra New Zealand, ved navn Erin Nelson, har fået andengradsforbrændinger, efter hun faldt i søvn ovenpå sin telefon. Før det skete, havde hun netop lige sat et nyt mobilcover på, og det var det, som var årsagen til forbrændingerne.

Læs også: Farlig app afsløret 

Coveret var nemlig gået i stykker, da hun havde ligget på det og kemikalierne, som var indeni det, var sivet ud og havde forsaget skaderne. Efter uheldet skrev hun derfor på producentens, ”Forever New”, Facebookside:

- På jeres indpakning står der ikke noget om, at der er kemikalier i coverne. Så det vil være rart at komme i kontakt med en, som kan fortælle mig, hvilke kemikalier det er, der har brændt mig. Et cover til 20 dollars (cirka 140 kroner), har kostet mig en masse penge, og jeg er ikke tilfreds med det.

Efter Elins kommentar meldte også en anden pige sin utilfredshed med coveret, som ifølge hende skulle have brændt hende, mens telefonen lå i hendes lomme.

Læs også: Kan jeg dø af grin? 

Det australske brand, som i øvrigt lige har lanceret en tøjkollektion i samarbejde med Kylie og Kendall Jenner, har efter episoden fjernet mobilcovere som, der er mistanke om, kan skade folk – både i butikkerne og online –, og de har meldt ud, at de er ved at undersøge, hvorfor netop brandets ”Sophia-cover” har brændt pigerne.

Mens dette er i gang, opfordrer producenten folk til at henvende sig, så de kan få pengene tilbage.

Her er de bedste apps til din indre fangirl:

Apps til din indre fangirl