Med en emoji kan man vise mange følelser. Man kan for eksempel give udtryk for, om man er glad, om man er ved at flække af grin, om man har vildt meget lyst til en kage, eller om man er vred. Ofte bruger vi emojierne for sjov, men faktisk burde vi måske begynde at tænke lidt mere over, hvordan vi bruger dem.

Læs også: Det betyder emojier i virkeligheden

En pige fra byen Fairfax i staten Virginia i USA er nemlig blevet sigtet for at true en anden person fra sin skole med emojier. I en kommentar på Instagram havde hun skrevet:

- ”Mød mig på biblioteket på tirsdag”, og kommentaren var efterfugt af en pistol-, en kniv- og en bombe-emoji.

Selv om hun ikke som sådan havde skrevet noget truende, så vurderede skolen, at hun havde vist truende adfærd ved at bruge de tre emojier, og derfor blev hun anklaget for truende adfærd og online mobning, hvilket har ført til, at hun nu skal i retten.

Tag testen: Hvilken emoji er du?

Ifølge pigens mor var Instagram-kommentaren helt harmløs og noget, hun gjorde, fordi hun bliver mobbet af de andre elever.

Det er endnu uvist, om pigen bliver dømt for handlingen. Hvad tænker I om den her sag? Burde man blive straffet for at true andre med emojier? Eller gælder det slet ikke? Skriv jeres mening i kommentarfeltet!

I galleriet kan du læse ting, du ikke vidste om emojier!

10 ting du ikke vidste om emojis