Mit liv

Pige kåret som en af skolens grimmeste

Af Stine Kærsgaard 7. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi håber virkelig, at personerne, som startede den her afstemning, har det meget, meget skidt!

Da en teenagepige ved navn Lynelle Cantwell fra Canada opdagede, at hun var nummer fire i en afstemning om at være den grimmeste pige på sin skole, blev hun meget forståeligt rigtig ked af det. Og vred!

Lynelle besluttede derfor at skrive en offentlig Facebook-besked til den person, som havde startet afstemningen og mobberiet. I beskeden stod der blandt andet:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg er ked af, at dit liv er så miserabelt, at du er nød til at nedgøre andre. Og til de 12 andre personer, som fik mig på en fjerdeplads på listen. Jeg har også ondt af jer. Jeg er ked af, at I ikke har haft mulighed for at lære mig at kende.

Læs også: Piges svar på hudmobning

I beskeden skriver Lynelle også, at hun godt ved, hun ikke ser perfekt ud, men at det slet ikke er, hvad det her handler om. Det handler meget mere om dem, der mobber. For har man lyst til at starte sådan en ond afstemning, så er det virkelig, fordi man selv har et problem!

- Jeg har ondt af jer. Ikke af mig selv. Jeg synes, det er synd for jer, at I finder det underholdende at få folk til at få det rigtig skidt.

Til sidst slutter Lynelle af med at sige, at hun er glad for at være den sjove, nice, venlige, nede på jorden, ikke fordømmende, accepterende, hjælpsomme pige, som hun er. Præcis lige som de andre piger, der var med i den afstemning.

Læs også: Mobning i skolen: Sådan tackler du det

Posten, som Lynelle skrev, er indtil videre blevet delt over 6.000 gange! Og folk har kun bakket op om hendes ord.

Vi er så glade for, at det der er seje piger som Lynelle, som IKKE finder sig i at blive mobbet på sådan en forfærdelig måde. Ingen skal opleve det her, og derfor er det vigtigt, vi står sammen og kommer mobningen til livs.

Sejt gået, Lynelle!

Læs her, hvordan alle stjernene tackler hate på netttet!

Sådantacklerstjernernehate

- Stop med at hate på mig alle sammen. Jeg er min egen, og jeg kan gøre, hvad det passer mig. Please stop med at være så onde. Tror I, jeg nyder at læse kommentarer om, hvor grim jeg er, og at jeg prøver at være en anden, når jeg egentlig bare prøver at være mig selv?
- Tro mig, det er hårdt. Jeg har haft øjeblikke, hvor de er nået til mig, men jeg nægter at lade dem vinde!
- Kære hatere, I behøver ikke kunne lide mig, for jeg elsker jer. Alle er lige, alle har en sjæl, og alle har ret til at blive elsket.
- I er ikke i en position til at dømme mig. Gud har sat alle personerne i mit liv med vilje, og bare fordi de er afroamerikanske, gør det dem ikke til dårlig indflydelse. Det er folk, jeg elsker, og vi vil alle gøre verden til et bedre sted.
Taylor har skrevet en hel sang om, hvordan hun tackler hatere! Hun vil til hver en tid ”Shake It Off”.
Sam har indrømmet, at når hate påvirker ham, ringer han altid hjem til sin mor. - Hun ved altid, hvad hun skal sige.
Perrie holder sig bestemt ikke tilbage, når hun snakker om hatere. - Med tiden lærer man at ignorere alle de dumme kommentarer. Seriøst, dem der sviner dig til på internettet, gør det for få det bedre med dem selv.
- Jeg lytter ikke til dem. Jeg fortsætter bare med at gøre min ting, og det har bragt mig hertil, hvor jeg er i dag.
- Til dem der spørger, hvorfor jeg har blokeret folk: Jeg kan ikke stå inde for mobning og chikane. Uanset om det er mod mig eller andre. Det er livet for kort til! Lad os være søde mod hinanden i stedet for.
- Folk skal ikke blande sig i, hvad andre gør. Gør noget ud af at bekæmpe mobning i skolen i stedet for.

Læs mere om

MestLæste