Det sker

Ny app redder dig, når din telefon dør

Af Luise Gregersen 30. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Panik! Er din telefon ved at løbe tør for strøm? Nu findes der en ny app, som hjælper dig.

Forestil dig lige, at du er på café med en veninde. På vej derhen opdager du pludselig, at du kun har 10 procent strøm tilbage! Panikken melder sig! Hvad nu hvis dit crush prøver at skrive? Hvad hvis dine forældre ringer?

Læs også: Undgå flirte-fails på mobilen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der findes heldigvis en ny app, som hjælper dig i den livstruende situation, det er, at være foruden sin telefon! Du skal bare bruge det sidste af din strøm på at downloade app'en Hotel My Phone, og få din veninde til at gøre det samme.

Når din telefon dør, vil alle dine opkald og sms'er blive viderestillet til din venindes telefon. Når du logger ind på app'en på din venindes telefon, kan du endda ringe og skrive fra dit eget nummer. Smart, ikke?

Læs også: 5 ting du ikke vidste, din iPhone kunne

Det eneste minus, er, at det koster en lille smule at ringe og skrive fra din venindes telefon, men hey, i en nødsituation er det totalt det værd! Tænk, hvis du gik glip af en flirtesms fra ham den søde?

Der findes heldigvis flere smarte måder, du kan spare din telefons strøm på. Se dem i galleriet!

Reddinmobil,nårdenervedat

Sluk for mobildata, dataroaming og 3G. Du kan stadig modtage opkald og sms’er – bare ikke gå på nettet, med mindre der er wifi. Det sparer enorme mængder strøm! Du slår det fra i dine indstillinger under ”mobil”.
Får du også notifikationer, der lyser din skærm op, når du får en besked på facebook og lignende? Slå push-beskederne fra i dine indstillinger under ”meddelelsescenter”. Vælg din app, og slå ”advarsler” fra.
Du kan alligevel kun være inde i en app ad gangen, så sørg for at luk dine apps ordentligt ned, så de ikke suger strøm.
Det er altid fedt at kunne tjekke ind med sine veninder et sted, men når du skal spare på strømmen, går det ikke. Slå det fra i dine indstillinger under ”anonymitet” og ”lokalitetstjenester”.
Det kræver faktisk ret meget strøm at lyse din skærm op, men hvis du skruer lidt ned for lyset i skærmen, kan du spare en del. Find det i indstillingerne under ”lysstyrke og baggrund”. Du kan enten skrue ned manuelt, eller sætte den på ”automatisk lystyrke”, så telefonen selv regulerer efter, hvor meget strøm der er tilbage.
Hvis du er i nærheden af en stikkontakt og kan komme til at lade mobilen op i et par minutter, så sæt telefonen på flytilstand, mens den lader. Så lader den nemlig meget hurtigere op!

Læs mere om