sneakers
mode

Kan du gætte, hvor meget de her sneakers koster?

Af Marie Søndergaard 2. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, firmaet Golden Goose har fået vild kritik på grund af de her sneakers. Kan I forstå hvorfor?

Et par nye, hvide sneakers ser jo ret fede ud, men vi kender også bare det der look af helt nye sko, som bare ikke helt spiller, og man går bare og venter på, at de bliver mere slidte. Det problem vil skofirmaet Golden Goose gerne hjælpe dig med, for de har specialiseret sig i at lave sneakers, der allerede ser slidte ud, når du køber dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan holder du dine hvide sneakers rene

Det behøver der sådan set ikke at være noget galt med, og firmaet har faktisk ret stor succes med det, men et par sneakers i den nye efterårskollektion har alligevel gjort folk ret vrede. Det er et par lyserøde sko, der faktisk er så slidte, at en del af looket er et stykke gaffatape, der skal ligne, at det holder skoen sammen (vi håber kvaliteten er lidt bedre i virkeligheden).

Tag testen: Hvilken sko er du?

Og ja, skoen koster altså næsten 4.000 kroner i stormagasinet Barneys i New York, og det har fået flere Twitter-brugere til at gå helt amok. Nogen mener, det er fuldstændigt til grin, og andre synes, det er vildt upassende at sælge sådan et produkt for så mange penge i et land, hvor fattigdom er et kæmpe problem.

Hvad mener I om skoen med gaffatape?

Herunder kan du læse, hvordan dine sko kan afsløre, hvilken fyr du skal date!

Dineskokanafsløre,hvilkenfyrduskaldate

Er de hvide sneaks dine foretrukne sko? Så er du er den cool type, som også skal have en cool og kvik fyr. Tager vi fejl, hvis du før har datet en skateboarder eller en, der elsker at rappe?
Foto: PR
Hvis ballerinaer er dine foretrukne sko, skal du date en rigtig gentleman, der ved, hvordan han skal tage sig af dig!
Foto: PR
Hvis dine prikkede gummistøvler er dine yndlings, så går du primært efter natur-typen. Og du passer faktisk rigtig godt sammen med ham! I kan tage hvorhen det skal være på date uden at bekymre jer om hverken vejret eller omgivelserne!
Foto: PR
Går du med stiletter, er du den fine pige, som gerne vil behandles godt på daten. Du forventer til gengæld også, at din date har gjort meget ud af sig selv, så du ikke føler dig for over-dressed!
Foto: PR
Lever du i dine høje støvler, er du sikkert en pige med ben i næsen og en stærk karakter. Du skal date en fyr, som kan give dig modspil og kan sætte dig på plads, når der er brug for det!
Foto: PR
Er du en af dem, der går med sneaks i alle mulige farver? Så skal du have en kreativ fyr, som er med på den værste. Det skal ikke være en kedelig date, men der skal være far over feltet!
Foto: PR
Elsker du at lufte dine fødder i sandaler, så er du en frisk pige! Du elsker at grine, så din date skal klart have humor, før du føler dig underholdt!
Foto: PR

Læs mere om