the fault in our stars
Film & serier

Her er virkelighedens ”The Fault in Our Stars”-par

Af Marie Søndergaard 12. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er virkelig svært ikke at få en klump i halsen, når man læser historien om Dalton og Katie, der er blevet sammenlignet med Hazel og Gus i ”The Fault in Our Stars”.

Du har sikkert grædt og grædt over historien om Hazel og Gus i filmen ”The Fault in Our Stars”, og måske har du trøstet dig selv lidt med, at det jo bare er en film. Men der er jo faktisk nogen, der oplever lignende ting i det virkelige liv.

Amerikanske Dalton og Katie er 25 og 26 år og gift – og ligesom Hazel og Gus er de begge meget syge. De bliver især sammenlignet med parret i ”The Fault in Our Stars”, fordi de har store problemer med at trække vejret. De har nemlig begge to sygdommen cystisk fibrose, der påvirker lungerne, så både Dalton og Katie er blevet nødt til at få en lungetransplantation.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Er du ekspert i "The fault in Our Stars"?

Efter transplantationerne ville det unge par fejre det ved at besøge alle stater i USA og at skrive en bog om deres helt særlige kærlighedshistorie. Men så blev Katie syg, fordi det desværre viser sig, at transplantationen ikke har virket som håbet, og Dalton har fået lungebetændelse og en virus, så han kæmper lige nu også på et hospital.

- Jeg har sagt til Dalton, at jeg hellere vil være virkelig, virkelig glad i fem år og dø tidligt end at være medium glad i 20 år, har Katie sagt til CNN om deres kærlighed og livstruende sygdomme.

Læs også: Alt du skal vide om "The Fault in Our Stars"

Dalton og Katie kan ikke se hinanden i øjeblikket på grund af deres dårlige helbred, men de håber på, at Dalton snart kommer over sin virus, så de kan blive genforenet ved Katies sygeseng.

Det er altså en ret smuk historie, der giver en klump i halsen! Man kan følge Daltons og Katies historie på den her Facebook-side.

I galleriet kan du se billeder fra "The Fault in Our Stars"!

BillederfraEnflængeihimlen