disney-prinsesse
Film & serier

Her er den nye Disney-prinsesse

Af Marie Søndergaard 7. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er rigtig mange, der er glade for, at den her Disney-prinsesse ENDELIG er her.

Der findes efterhånden en del prinsesser i Disney-universet, men det er ikke før nu, at der kommer en latinamerikansk prinsesse! Hun hedder Elena, og til sommer får hun sin egen serie på Disney Channel, der på engelsk kommer til at hedde ”Elena of Avalor”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hør Disney-prinsesser synge på derres originalsprog

16-årige Elena bliver beskrevet som medfølende og en prinsesse fuld af selvtillid, og så er hun også sjov og klog. Hendes kongerige blev taget fra hende af en ond skurk, da hun var lille, og nu skal hun kæmpe for at få det tilbage.

Læs også: Derfor er så mange Disney-karakterer forældreløse

Hun har haft en lille rolle i Disney-serien ”Sofia den Første”, men nu får Elena altså sin egen serie, og det kunne da også være ret fedt, hvis det en dag bliver til en film om den latinamerikanske prinsesse!

Herunder kan du se Disney-kærlighed vs. den virkelige verden!

Disney-kærlighedvs.denvirkeligeverden

I vores yndlingsfilm ”Frost” er der en ret god lektie at lære. Anna forelsker sig fluks i Hans, men i virkeligheden udnytter han hende bare for at få magt i sidste ende. Suk … Derfor skal man nok lige kende hinanden lidt tid, før man vil giftes i virkeligheden.
Disney
Simba og Nala var bedste venner som små, men så forsvandt han i ti år uden varsel. Hm, mon ikke Nala havde haft sine betænkeligheder ved at kaste sig tilbage i armene (kløerene) på ham, hvis Simba var forsvundet i ti år uden varsel i det virkelige liv?
Disney
I virkeligheden var Aladdin nok blevet rigtig upopulær for at lyve sig rig (og til en prins) for at imponere og gifte sig med Jasmin. Kan I forestille jer, hvordan Jasmin har haft det, da det gik op for hende, at hun giftede sig med ham baseret på en løgn?
Disney
Altså in real life er hele historien om Ariel og prinsen jo lidt urealistisk (MEN vi elsker den). Men tænk lige over, at Ariel opgiver hele sin verden i vandet for kærligheden. Det havde nok lige krævet nogle ekstra tanker, hvis det havde været os.
Disney
Hm, hvis ham, du er vild med, tror, du er en mand, så ville han nok ikke lade følelserne flyde så snart, du afslørede, at du er en pige. Det er alligevel imponerende, at Mulan ender med at finde kærligheden ovenpå sådan en løgn.
Disney
Når man tænker på, at Pocahontas forelsker sig i en mand, der prøver at udslette hendes folk og stjæle deres land, så er det altså virkelig vildt, at de ender sammen.
Disney
I ”Snehvide” er det så romantisk, at prinsen kysser hende ud af den dybe søvn. Men altså, i virkelighedens verden er det faktisk lidt et overgreb at kysse en, der ikke er ved bevidsthed.
Disney
Synes du, at nogen fyre er lidt for ivrige? Så forestil dig lige, hvordan Askepot må have haft det, da prinsen søgte hele landet igennem, efter hun forlod ballet og tabte sin glassko.
Disney
At blive holdt fanget som Belle gjorde af Udyret – det er nok ikke den måde, vi havde fortrukket at blive scoret på.
Disney
Prinsen udspionerer Rapunzel i tårnet og lader som om, han er heksen, så Rapunzel smider sit hår ned, så han kan komme op til hende. Hvad skete der for at præsentere sig selv, inden man bare braser ind?
Disney
Uanset hvor urealistiske mange af kærlighedshistorierne er, så ville vi overhovedet ikke have haft dem anderledes. For hey, det er jo Disney-film og ikke virkelighedens verden!
Disney

Læs mere om

MestLæste