Er det muligt at glæde sig så meget til en film, at man ikke kan være i sin egen krop? Ja! Sådan har vi det i hvert fald med den sidste film i ”The Hunger Games”-serien, der får premiere i Danmark den 18. november. Og fordi vi ikke kan vente, til den dato oprinder, er vi dykket ned i den nye plakat fra ”The Hunger Games: Mockingjay – del 2” for at finde tegn på, hvad vi kan forvente os.

Test dig selv: Ville du overleve "The Hunger Games"?

MTV har spottet en del tegn, og vi har også selv fundet nogle. Læs dem herunder:

*Vi forbinder tit røde læber med at forsøge at være forførende. Hvis man ikke tænker det i en seksuel forstand, kan man jo forstille sig, at de røde læber skal symbolisere, hvordan Katniss er forførende over for folket, hvor mange vælger at stå bag hende i kampen mod Præsident Snow.

*Katniss kigger gennem én af Snows hvide roser, og det må da helt sikkert være et tegn på, at hun har fokus fast rettet mod at bekæmpe præsidenten. Hun bløder dog også lidt fra øjet, og det betyder nok, at Snow ikke giver op uden kamp.

*Katniss’ dragt er blevet rød, og det kan være et symbol på, at hun går forrest i kampen som en ”leder”, og den store ”mockingjay” på plakaten må næsten betyde, at hun endelig har forvandlet sig til den ”mockingjay”, folket ønsker og har brug for.

*”Mockingjay”-symbolet på Snows hvide rose må betyde, at Snow er totalt mærket. Katniss kommer efter ham!

*Okay, der er jo vildt mange af de åndssvage soldater på plakaten, og det symboliserer helt sikkert, at det bliver en hård kamp mod Snows styre.

*På plakaten er der også stænk af blod, så det bliver nok en blodig kamp, hvor Katniss og hendes folk måske oplever nogle tab.

*Øverst på plakaten står der ”Nothing can prepare you for the end”. Betyder det, at de måske har ændret lidt i slutningen i forhold til bogen?

Læs også: Sjov parodi på "The Hunger Games"

Kan du se andre tegn på plakaten?

Foto: Lionsgate

Tjek galleriet for ting, du ikke vidste om "The Hunger Games"!

12 ting du ikke vidste om ”The Hunger Games”