Vi føler efterhånden, vi kender Facebook ret godt, ik’? Men firmaet vil jo gerne blive ved med at udvikle sig, og derfor tester man i øjeblikket en helt ny måde at poste på!

Forestil dig, at du har en intern joke med fem af dine veninder, der handler om, hvor meget I elsker at fråde Oreos. Hvis du selv deler et post fra Oreos’ Facebook-side på din egen væg, eller du tagger dine veninder i opslaget, vil alle jeres andre FB-venner også pludselig være en del af jeres joke, fordi det dukker op i news feed. Men sådan behøver det ikke være længere.

Læs også: Derfor skal du IKKE tage tests på Facebook

Facebook tester nemlig en helt ny feature, hvor man kan dele et post med et bestemt antal venner – også uden at skulle linke til det i en besked i Messenger. Det vil måske også blive muligt at gøre op til ti venner opmærksomme på et bestemt post ved at sende dem en notifikation, der linker over til det post, du gerne vil have dem til at se. Men altså stadig uden, andre behøver at få det at vide!

Læs også: Her er ordet, du bruger mest på Facebook

Indtil videre er de to nye features kun rullet ud som test til få FB-brugere, men hvis det kommer til at fungere, kunne man jo sagtens forestille sig, at det er fremtiden for vores Facebook. Hvad tænker I om det?

Herunder kan du læse ting, du måske ikke vidste om Facebook!

15 ting du ikke vidste om Facebook