For en måneds tid siden kom det frem, at Facebook arbejder på at lave den ”dislike-like”-funktion, som vi alle har gået og manglet – når veninden for eksempel annoncerede, at hun og kæresten havde slået op, eller når vores kusine skrev, at hun var ramt af influenza. Nu åbner Facebook endnu engang op for, hvad næste tiltag bliver … og til vores alles store glæde indebærer det nye tiltag EMOJIER!

Facebook vil nemlig teste, hvordan det fungerer, hvis man kan bruge forskellige emojier, når man gerne vil tilkendegive, hvad man synes om et billede eller opslag på Facebook.

Læs også: Er dine forældre pinlige på Facebook?

- Vi kiggede på, hvilke kommentarer og reaktioner der er mest normale og brugt på Facebook, og så arbejdede vi på at designe deres udtryk, som både skulle være elegant og sjovt, fortæller Chris Cox, som er Facebooks produktchef.

I stedet for ”like”-knappen vil man derfor helt konkret kunne vælge mellem seks emojier, som alle udtrykker noget forskelligt. Der vil for eksempel være et ”ked-af-det-ansigt”, et ”yay-ansigt” og endda et ”pissed-off-ansigt”.

Selv om vi endnu ikke ved, om Facebook vil inddrage emojierne som en fast del af det sociale medie, så synes vi altså, det lyder ret grineren.

Læs også: test: Hvilket profil-billede skal du have på Facebook

Tror I, at reaktions-emojierne ville fungere godt på Facebook?

Læs her, hvad din Facebookadfærd siger om dig og din kæreste:

Det siger din Facebookadfærd om dig og din kæreste