Du ved helt sikkert, at du kan skjule enkelte personers opslag fra dit feed på Facebook, men vidste du også, at du selv kan bestemme, hvilke opslag du helst vil se i dit feed?

Læs også: Faacebook får seje Snapchat-funktioner

Indtil nu er der sikkert kommet flere og flere nyheder op i dit feed, og de har været styret af, hvad du plejer at klikke på. Klikker du på en Vi Unge-artikel i dit feed, er der altså større chance for, at et af vores andre opslag dukker op hos dig. Klikker du aldrig på Vi Unges Facebook-posts, så forsvinder de langsomt ud af dit feed. Det er egentlig meget smart, men man risikerer altså på sigt at gå glip af opslag og nyheder, fordi man ikke tidligere fik klikket på en historie.

Hvis du vil sikre dig, at du har kontrol over, hvilke nyheder og opslag du ser, kan du nu lave en oversigt over, hvad du vil se, og hvad du ikke vil se, når du er på Facebook.

Læs også: Facebook Messenger er blevet endnu sejere

Hvis du går ind i menuen på Facebook og ruller ned i bunden, ligger der en valgmulighed, som hedder nyhedspræferencer. Når du klikker på den, kan du prioritere, hvem af dine venner og hvilke sider du først vil se opslag fra, og så kan du få et overblik over, hvem du tidligere har skjult og måske genoptage kontakten med nogle af dem. Derudover kan du få inspiration til at opdage nye sider, der minder om nogle af dem, du allerede følger. 

Det er altså smart. Når du har toptunet dit feed, risikerer du aldrig at misse en opdatering fra din BFF eller fra Vi Unge! Win!

I galleriet herunder kan se facts om Facebook, du måske ikke vidste i forvejen.

15 ting du ikke vidste om Facebook