Samfund

Er det her verdens sørgeligste Tumblr?

Af Marie Søndergaard 30. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gør klar til at græde. Som i at græde rigtig meget!

Vi har lige fået en kæmpe klump i halsen, og vi ved ikke, om den nogensinde går væk. Grunden til det er, at vi har opdaget en sindssygt sørgelig Tumblr, der lægger op til Kleenex i massevis. Den hedder nemlig ”The Last Message Received”, hvor folk lægger de sidste beskeder op, de fik fra en, de elskede.

Læs også: Kom igennem et hårdt breakup

Det handler både om forhold, der er gået i stykker, og om folk, der har mistet et nært familiemedlem, kæreste eller veninde.

Læs også: Har din veninde mistet en?

Du kan se nogle af beskederne herunder eller besøge siden her.

Foto: Tumblr
Foto: Tumblr
Foto: Tumblr

Snøft.

I galleriet kan du læse om stjerner, der hader sociale medier!

Stjernerderhadersocialemedier

- Jeg er ikke en særlig teknisk person. Jeg har ikke engang en smartphone. Jeg har faktisk ikke engang en mobiltelefon! Og hvis jeg skulle have en, ville det være en klap-mobil.

All Over

- Jeg har ikke Twitter, og jeg har ikke Facebook, og jeg tror, det gør det meget nemmere for mig selv, for hvis jeg går på Twitter og fortæller alle, hvad jeg laver hele tiden og samtidig siger, at jeg vil have et privatliv, så er der ingen, der tager den anmodning seriøst, sagde Daniel i 2013.

All Over

- Jeg tror, jeg ville dø, hvis jeg var på Twitter og Facebook. Nogen ville gå ind på min Twitter-profil og kigge på min seneste lokation og slå mig ihjel. Boom. 

All Over

- Alle taler om Twitter, Instagram og Tumblr. Det forvirrer mig, og det er alt for mig. Jeg mister bogstaveligt talt vejret af at tænke på det. (Hun har Instagram nu!)

All Over

- Læg mærke til, hvor meget jeg snakker – og Twitter handler om at fatte sig i korthed. Hvis jeg skulle bruge det, ville jeg bruge flere timer på at redigere beskederne og komme for sent på arbejde.

All Over

- Jeg troede, at 2013 ville være året, hvor jeg endelig ville blive til en social medie-elskende sommerfugl, men det viser sig, at jeg stadig hader det.

All Over

- Jeg hader internettet. Jeg synes ikke, det er menneskeligt, at man konstant skal tjekke sine e-mails og de sociale medier, som er blevet så populært.

All Over

- Jeg synes, at internettet ødelægger alle, og det gør bare alle alt for tilgængelige. Det tager alt det glamourøse og mystiske ud af branchen.

All Over

- Jeg synes, der er en fare ved at være så overeksponeret. Mysteriet om hvem man er, holder folk interesseret i at se dig på skærmen.

All Over

- Tumblr skræmmer mig mest. Jeg hader, hvad det er blevet til… det minder mig om pige-klikerne i skolen, som lavede sjov med alle andre og definerede, hvad der var cool. Desuden husker jeg engang, hvor min mor skulle opereres, og der var en, der skrev på Twitter: ”Yo Drake, jeg håber din mor dør”.

All Over

Læs mere om

MegetMere