forlystelse
Det sker

Er det her verdens mest uhyggelige forlystelse?

Af Marie Søndergaard 6. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er ret sikre på, at vi allerede ville dø af skræk i køen!

Har du nogensinde tænkt på, om du ville overleve længe, hvis Jorden nu blev invaderet af zombier? Nu har du muligheden for at få svar på det (okay, i hvert fald næsten), for Universal Studios i Hollywood har netop åbnet en forlystelse, der er baseret på zombie-serien ”The Walking Dead”. GISP!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny "Titanic"-forlystelse

Forlystelsen foregår på den måde, at man går igennem forskellige landskaber og bygninger, som man også ser i serien, og her vil man altså opleve nogle ret gruopvækkende scener – OG der er skuespillere klædt ud som zombier, der rigtig gerne vil æde dig! Seriøst, det lyder uhyggeligt.

Læs også: De her serier ser vi hurtigst på Netflix

Herunder kan du se nogle billeder fra forlystelsen. Tør du prøve den?

Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over

Herunder kan du læse om syv serie-karakterer, vi ville elske at møde!

7sejeserie-karakterervivilleELSKEatmøde

Vi griner bare ved tanken! Barney er en af de sjoveste karakterer, der overhovedet er lavet, og hvor ville vi gerne give ham en high five og høre ham sige ”wait for it”.
All Over
Der er mange fra “The Vampire Diaries”, vi gerne vil møde, men at stå ansigt til ansigt med Damon ville da være for awesome! Han er nemlig den perfekte blanding af en bad guy med spydige og sjove kommentarer, der også har en superblød side.
All Over
Hvem der bare havde en ven som Kurt! Han er trofast, sjov og altid klar med en kæk kommentar, og så elsker han gossip – præcis som os!
All Over
At vælge imellem karaktererne fra “Venner” er nærmest et umuligt valg, men skal vi vælge en, må det blive Chandler. Det kan kun blive grineren!
All Over
Vi elsker hendes stærke personlighed, sjove kommentarer og bløde side. Hvor sejt ville det lige være at møde ”Queen Bee” af Manhattan?
All Over
Han er måske den lækreste i hele PLL-universet, og så er han endda en sej politimand. Win!
All Over
Vi griner seriøst virkelig tit af ham, og vi har svært ved at vælge, om vi helst vil have ham som bedste drenge-ven eller kæreste!
All Over

Læs mere om

MestLæste