Det sker

Er det her verdens bedste emoji-idé?

Af Marie Søndergaard 2. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi håber så meget, at det her kommer til at ske.

Vi kan skifte hudfarve på emojier, men hvorfor ikke også køn? Det er der nogle emoji-eksperter fra Apple og Google, der har undret sig over, og derfor har de foreslået Unicode Consortium, der står for udviklingen af emojier, at man fremover også skal kunne lave for eksempel politimanden og detektiven om til kvinder og en emoji som danseren om til en mand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se videoen: Emojier i det virkelig liv

Det skal foregå på samme måde, som man nu kan vælge hudfarve på sine emojier, og samtidig skal man også kunne vælge forskellige hårfarver eller slet ikke noget hår, så emojierne kommer til at afspejle befolkningen endnu mere.

Læs også: Det vidste du ikke om lorte-emojien

Det bliver spændende at se, om Unicode Consortium tager forslaget seriøst. Synes I også, at emojierne skal kunne ændre køn og hårfarve?

Herunder kan du læse, hvad hans emojier siger om ham!

Detsigerhansemojieromham

Hvis din flirt bruger den glade smiley, vil han gerne holde tingene ukomplicerede. Der er ikke så meget at tyde eller tolke i beskederne. Han sender med andre ord en glad smiley, fordi han smiler.
Bruger din flirt den forlegne smiley, der rødmer, viser han, at han bliver lidt genert eller godt kan lide dig.
Bruger din flirt blinke-smileyen, kan du godt regne med, at han er fremme i skoene og råflirter med dig – og han lægger i hvert fald heller ikke skjul på det!
Bruger dit crush række-tunge smileyen, kan det betyder tre ting. 1. Han er i drillehumør 2. Han er yderst sulten eller 3. Han synes, du er hammerlækker.
Bruger din flirt en masse aber, der enten holder sig for øjnene, for munden eller ørerne, er han nok lidt forlegen over, hvad han har skrevet eller er spændt på din reaktion.
Bruger dit crush vise-tænder-smileyen, er han ikke bange for at vise dig, når ting går ham på, eller når han synes, at noget er nederen.
Hvis din flirt konstant bruger grine-smileyen, har han det enten megagrineren over dig eller ham selv!
Bruger din flirt de fjollede smileyer, joker han meget og har nok en tendens til at være lidt ironisk i forhold til mange ting!
Laver din flirt en masse mad-smileys, kan du godt regne med, at han er den madglade type… Hvis du vil score ham, så er det højest sandsynligt gennem hans mave, det sker! (… Du kan finde en masse opskrifter på viunge.dk’s site.)
Kommer der alt fra gule sole, blomster, dyr, skilte og værktøj, er din flirt en rigtig emoji-type! Han bruger simpelthen emoji-sproget som sit andet sprog. Så hvis du en dag går hen og bliver kærester med ham, kan du godt regne med, at jeres samtaler bliver noget af en rebusleg! Just saying!

Læs mere om

MestLæste