Film & serier

Disney-figurerne har fået uhyggelig makeover

Af Marie Søndergaard 2. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan ville du have det med at se en Disney-film, hvis det var sådan her, figurerne var tegnet?

Man bliver for det meste glad om hjertet, når man tænker på de fine Disney-film, der er lavet gennem tiden. Men tænk nu, hvis filmene faktisk var tegnet meget uhyggeligere – hvordan ville man så have det med dem?

Læs også: Det vidste du ikke om Disney

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Måske kender du tegnefilmen ”The Nightmare Before Christmas”, der har Tim Burton som instruktør? Den er jo vildt god, men altså også lidt skummel. Nu har illustratoren Andrew Tarusov tegnet klassiske tegnefilm, som hvis det var netop Tim Burton, der havde lavet dem, og det er altså et helt anderledes look, de tegnefilm pludselig har fået.

Tag testen: Hvem er din Disney-prins?

Se dem herunder:

Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com
Foto: www.tarusov.com

Hvad synes I om tegningerne?

I galleriet herunder kan du se Disney-kærlighed vs. den virkelige verden!

Disney-kærlighedvs.denvirkeligeverden

I vores yndlingsfilm ”Frost” er der en ret god lektie at lære. Anna forelsker sig fluks i Hans, men i virkeligheden udnytter han hende bare for at få magt i sidste ende. Suk … Derfor skal man nok lige kende hinanden lidt tid, før man vil giftes i virkeligheden.
Disney
Simba og Nala var bedste venner som små, men så forsvandt han i ti år uden varsel. Hm, mon ikke Nala havde haft sine betænkeligheder ved at kaste sig tilbage i armene (kløerene) på ham, hvis Simba var forsvundet i ti år uden varsel i det virkelige liv?
Disney
I virkeligheden var Aladdin nok blevet rigtig upopulær for at lyve sig rig (og til en prins) for at imponere og gifte sig med Jasmin. Kan I forestille jer, hvordan Jasmin har haft det, da det gik op for hende, at hun giftede sig med ham baseret på en løgn?
Disney
Altså in real life er hele historien om Ariel og prinsen jo lidt urealistisk (MEN vi elsker den). Men tænk lige over, at Ariel opgiver hele sin verden i vandet for kærligheden. Det havde nok lige krævet nogle ekstra tanker, hvis det havde været os.
Disney
Hm, hvis ham, du er vild med, tror, du er en mand, så ville han nok ikke lade følelserne flyde så snart, du afslørede, at du er en pige. Det er alligevel imponerende, at Mulan ender med at finde kærligheden ovenpå sådan en løgn.
Disney
Når man tænker på, at Pocahontas forelsker sig i en mand, der prøver at udslette hendes folk og stjæle deres land, så er det altså virkelig vildt, at de ender sammen.
Disney
I ”Snehvide” er det så romantisk, at prinsen kysser hende ud af den dybe søvn. Men altså, i virkelighedens verden er det faktisk lidt et overgreb at kysse en, der ikke er ved bevidsthed.
Disney
Synes du, at nogen fyre er lidt for ivrige? Så forestil dig lige, hvordan Askepot må have haft det, da prinsen søgte hele landet igennem, efter hun forlod ballet og tabte sin glassko.
Disney
At blive holdt fanget som Belle gjorde af Udyret – det er nok ikke den måde, vi havde fortrukket at blive scoret på.
Disney
Prinsen udspionerer Rapunzel i tårnet og lader som om, han er heksen, så Rapunzel smider sit hår ned, så han kan komme op til hende. Hvad skete der for at præsentere sig selv, inden man bare braser ind?
Disney
Uanset hvor urealistiske mange af kærlighedshistorierne er, så ville vi overhovedet ikke have haft dem anderledes. For hey, det er jo Disney-film og ikke virkelighedens verden!
Disney

Læs mere om

MestLæste