Mit liv

Din håndskrift kan afsløre, hvem du er

Af Stine Kærsgaard 23. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gisp! Eksperter mener, at vores håndskrift kan afsløre mange personlighedstræk hos os.

Har du nogensinde overvejet, om folk kan se dit ”sande jeg” blot ved at studere dine kravetær på det blanke papir? Vi havde ikke, men noget tyder på, at vores håndskrift faktisk kan fortælle en hel del om os. Det hævder blandt andet bogstavanalytikeren David J. DeWitt, skriver Metroxpress.

Læs også: Det vidste du ikke om at kysse 

Synes du, at følgende påstande passer på dig?

 

Størrelsen på skriften:

Hvis du har en lille skriftstørrelse, kan det indikere, at du er genert, omhyggelig og koncentreret. Er skriften normal, er du god til at tilpasse dig og er i balance, og hvis skriften stor, er det et tegn på, at du er udadvendt og har en stor personlighed.

Bogstavernes hældning:

Hælder dine bogstaver til højre, kan det betyde, at du er klar på nye udfordringer, og hvis de hælder til venstre, kan det betyde, at du har det fint med dit eget selskab. Hælder dine bogstaver slet ikke, kan det være en indikation på, at du tænker logisk og er velovervejet.

Bogstavernes form:

Er dine bogstaver meget sammenhængende, betyder det, ifølge eksperterne, også, at du er velovervejet. Hvis de derimod er spidse, kan det betyde, at du er intelligent, intens og måske endda aggressiv, og hvis de er runde i formen, er du oftest kreativ.

Din underskrift:

Hvis man næsten ikke kan tyde bogstaverne i din håndskrift, kan det være et tegn på, at du er meget privat som person. Og hvis man tydeligt kan læse dit navn, kan det være et tegn på, at du hviler i dig selv. Hvis du sætter din underskrift op med navnene i to linjer – som flere stjerner gør – kan det betyde, at du gemmer din personlighed og det private bag et mere offentligt udtryk. 

Læs også: Det betyder emoji-ikoner i virkeligheden

Se i galleriet, hvad din Facebook-adfærd siger om dig og din kæreste:

DetsigerdinFacebookadfærdomdigogdinkæreste

Tjekker ind sammen med din kæreste alle steder
Hvis både din kæreste og dig selv ofte tjekker ind sammen forskellige steder – for eksempel i biffen – så kan det betyde, at I gerne vil vise jeres venner, at I er sammen og elsker at lave ting sammen.
Har slettet alle billederne af din ekskæreste
Nogle har det ikke så godt med at have billeder liggende af ekskæresten, så derfor sletter de dem. Det er helt normalt – og tit af respekt for den nuværende kæreste. Andre har det bedst med, at Facebook fungerer som et fotoalbum, og man kan jo ikke lave om på fortiden, vel? Lige meget hvad, så skal man overveje, hvor intime billeder man har lyst til at have liggende.
Liker alle drengenes billeder
Hvis du liker alle dine drengevenners billeder, så kan det for nogle godt se ud som om, at du ikke trives i dit eget forhold eller mangler lidt opmærksomhed. Man skal selvfølgelig like de billeder, man synes om, men pas på det ikke bliver overdrevet – eller kun er de billeder, hvor dine venner står i bar overkrop, du liker!
Kommenterer på alle din kærestes billeder
Måske er du mere typen, der kommenterer alle din kærestes billeder? Det kan være vildt rart at markere overfor alle, at det er din kæreste ved at give ham et kompliment en lille besked eller en smiley i kommentarfeltet til billedet. Det kan se rigtig sødt ud, men det kan også være lidt kvalmt, hvis det bliver for meget. Der er dog ingen tvivl om, du signalerer, at du er vanvittig vild med din kæreste.
Er ikke Facebook-kærester med ham  
Mange vælger ikke at være Facebook-kærester, selv om de er kærester i virkeligheden. Det betyder slet ikke, at man er mindre kærester, det betyder måske bare, at man er fuldstændig ligeglad med andres mening. Så længe man er enige om det, er der ingen grund til bekymring.
Skriver søde ting i din statusopdateringer
Rigtig mange kærestepar skriver en gang i mellem kærlighedserklæringer i deres statusopdateringer, og det skal der også være plads til, så længe det ikke er hver dag. I så fald vil der højst sandsynligt være rigtig mange, der bliver lidt trætte af jer, og det er jo ikke meningen, vel? På samme måde som med kommentarerne skal man finde et passende leje, selv om man gerne vil vise alle, at man er superglade.
Er helt neutral omkring din kæreste på Facebook
Måske synes du ikke, at Facebook er det rette sted at give kærlighedserklæringer, sende hjerter og lægge kyssebilleder ud af din kæreste og dig? Sådan er det også en del, der har det, og det er helt forståligt. Alle har hver deres smag på Facebook, og det betyder ikke, at I er et dårligt kærestepar, selv om nogen måske vil have en holdning til det!

Læs mere om

MegetMere