Den nye iPhone 7 er lige på trapperne, men Apple er jo så gode til at holde alle kort på hånden, så det ikke er meget, der kommer ud, før telefonen lanceres. Der er nu alligevel sluppet detaljer og rygter ud om telefonen, og Digital Spy har lavet en liste over nogle af de ting, vi kan forvente af iPhone 7.

Læs også: Det her iPhone-hack skal du bruge om aftenen

Se listen herunder:

Design: Det ser ikke umiddelbart ud til, at der sker vildt meget med telefonens look i forhold til iPhone 6S, men den bliver nok tyndere, så den kommer under syv millimeter!

Høretelefoner: Der er gået rigtig mange rygter om, at man ikke længere vil kunne bruge sine gamle iPhone-høretelefoner, hvis man skal have en iPhone 7, for lækkede billeder af telefonen tyder på, at der ikke er et stik til høretelefonerne. Mange mener derfor, at det måske kan betyde, at man skal bruge bluetooth-høretelefoner i stedet. Ellers sidder stikket måske et andet sted …

Læs også: Det står "i" for i iPhone

Skærm: Vi kan godt forvente en endnu skarpere skærm, der måske ligefrem viser fuld HD.

Kamera: Hvis du elsker at tage billeder, så kan du godt begynde at glæde dig. Det ser nemlig ud til, der kommer endnu bedre zoom-funktion, og at man vil kunne fokusere på et bestemt punkt på billedet, EFTER man har taget det!

Siri: Synes du, det er lidt irriterende at skulle ringe op til telefonsvareren for at høre dine beskeder. Med den nye iPhone vil Siri højst sandsynligt være udviklet, så hun kan transskribere dine beskeder, så du får dem på skrift!

Glæder du dig til iPhone 7?

Herunder får du ti tips til at redde batteriet på din mobil!

10 tips til at redde batteriet på din mobil